طرز تهیه ژیگو

طرز تهیه ژیگو
هم اکنون در مجله آشپزی فارسی ها با عنوان طرز تهیه ژیگو در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
ژیگو یک غذای خوشمزه و لذیذ فرانسوی است که از ران گوساله یا گوسفند پخته میشود .
ژیگو می تواند یک غذای بسیار عالی و خوش طعم برای مجالس باشد .
طرز تهیه ژیگو
پس از خواندن این مطلب به راحتی می توانید این غذای خوشمزه را در خانه بپزید .
مواد لازم برای ژیگو
ران گوساله یا گوسفند ۱ عدد
سیر ۱۰ حبه
پیاز ۲ عدد
سیب زمینی ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
ترخون ، فلفل و نمک به مقدار لازم
طرز پخت ژیگو
در ابتدا استخوان های ران و همچنین چربی های گوشت را به آرامی از گوشت جدا می کنیم .
سپس به تعداد سیرهایی که داریم بر روی گوشت سوراخ هایی را به وجود آورده و یک سیر را به همراه مقداری ترخون در داخل سوراخ ها قرار می دهیم .
برای جلوگیری از خارج شدن و بیرون افتادن سیرها و ترخون ها از داخل گوشت ، بهتر است قسمت هایی را که سیر را در آن قرار می دهیم بدوزیم .
اگر سوراخ ها کوچک و عمیق باشند نیازی به دوختن گوشت نیست .
حالا در داخل یک قابلمه بزرگ مقداری روغن ریخته و بر روی حرارت متوسط قرار میدهیم .
گوشت را در داخل قابلمه گذاشته و آن را به آرامی تفت می دهیم .
پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در داخل قابلمه میریزیم .
پس از اینکه پیاز را کمی تفت دادیم رب گوجه فرنگی و ۵ لیوان آب در داخل قابلمه میریزیم .
سپس حرارت را بر روی ملایم گذاشته تا گوشت کاملا بپزد .
باید صبر کنیم تا آب داخل قابلمه تبخیر شده و فقط یک لیوان از آب داخل قابلمه باقی بماند .
سپس نمک و فلفل را به ژیگو اضافه میکنیم .
سیب زمینی ها را نیز به صورت مربعی برش زده و در روغن سرخ میکنیم .
پس از اینکه ژیگو آماده شد آن را به صورت خوراک گوشت قالبی یا همان استیک گوشت برش زده و مقداری سس بر روی آن میریزیم .
در کنار هر بشقاب میتوانید مقداری سیب زمینی سرخ شده به همراه سس ، سبزیجات و … برای تزئین اضافه کنید .
نوش جان !
پیشنهاد می کنیم به سایر مطالب غذاهای خارجی سایت سر بزنید .