طرز تهیه پیروگی گوشت و قارچ

طرز تهیه پیروگی گوشت و قارچ

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه پیروگی گوشت و قارچ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

گوشت قرمز – ۲۰۰ گرم
قارچ – ۱۰۰ گرم
آرد – دو و نیم پیمانه
تخم مرغ – یک عدد
روغن مایع – به مقدار لازم
پیاز کوچک – یک عدد
کره – یک چهارم پیمانه
ماست چکیده – ۲ پیمانه
جعفری- یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل سیاه – به مقدار لازم

۱- ابتدا گوشت را در اندازه‌ های متوسط مربعی شکل خرد کنید.
۲- در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و گوشت ها را تفت دهید و سپس در یک بشقاب بریزید.

۳- پیاز را نگینی خرد کنید و در ماهیتابه کمی تفت دهید.

۴- سپس قارچ ها را خرد و به مواد اضافه کنید.

۵- گوشت و جعفری خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید و شعله را خاموش کنید.

۶- مواد را در یک ظرف بریزید و با یک پیمانه ماست چکیده و ادویه ها مخلوط کنید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند.

تهیه خمیر

۱- برای درست کردن خمیر پیروگی، آرد را در یک کاسه جداگانه بریزید.
۲- تخم مرغ، کره و باقی مانده ماست چکیده را در یک کاسه جداگانه بریزید و مخلوط کنید.
۳- سپس مایه خمیر را مرحله مرحله به آرد اضافه و مخلوط کنید.
خمیر را کمی ورز دهید تا به راحتی شکل بگیرد.
۴- نیم ساعت بگذارید تا خمیر استراحت کند.
۵- در یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه صاف و پهن کنید.
۶- خمیر را در اندازه های دایره ای شکل برش بزنید و جدا کنید.
۷- به مقدار لازم از مخلوط گوشت در وسط خمیر بریزید و با دست خمیر را جمع کنید.
۸- با یک چنگال کمی روی دور لبه های خمیر فشار آورید تا کاملا بچسبد.
۹- در یک ماهیتابه کمی کره را آب و پیروگی ها را سرخ کنید.
نکته: پیروگی، یکی از غذاهای ملی اروپای شرقی است که ظاهری شبیه پیراشکی های کوچک دارد.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.