آشپزیغذاهای ایرانی

طرز تهیه پیتزا ی خوشمزه و آسان با نان باگت

طرز تهیه پیتزا ی خوشمزه و آسان با نان باگت

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه پیتزا ی خوشمزه و آسان با نان باگت ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

 

تهیه “پیتزا با نان باگت” خیلی خیلی راحت است. فقط باید یک نان باگت (ترجیحاً پهن و بزرگ) را بردارید و به صورت عمودی نصف کنید. مواد پیتزا و پنیر را روی آن بریزید و بگذارید پیتزا در فر پخته شود.

مواد لازم پیتزا با نان باگت:
پنیر پیتزای ۵۰۰ گرمی تی.اس.تی :۱ بسته
گوجه فرنگی:۲ عدد
سس کچاپ تی.اس.تی :۱۰۰ گرم
نان باگت :۲ عدد
سوسیس خرد یا حلقه شده :۴ عدد
پیاز بزرگ:۱ عدد
گوشت چرخ کرده :۲۰۰ گرم
قارچ :۱۰۰ گرم قارچ
زیتون سیاه حلقه شده :به میزان دلخواه
نمک و فلفل :به میزان دلخواه
پیتزا با نان باگت

پیتزا با نان باگت

روش پخت پیتزا با نان باگت:

پیاز را خرد کنید و با کمی روغن در تابه ای تفت دهید. در حین تفت مقداری زرد چوبه به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر زرد چوبه به مشام برسد.

بعد گوشت چرخ کرده را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و تفت دهید.مقداری نمک و فلفل هم به گوشت اضافه کنید.

در انتهای تفت دادن گوشت ، گوجه های برش خورده را هم به همراه سوسیس های خرد شده به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید.

باگت ها را از وسط به شکل دراز برش دهید. سپس داخل آنها سس کچاپ بمالید و کمی از پنیر را روی لایه سس بریزید.

بعد روی پنیر مواد مخلوط گوشت آماده شده را پخش کنید. بعد باقیمانده پنیر را روی نان ها بریزید .قارچ ها و زیتون ها را که نازک از قد برش برنید و روی پنیرها بچینید.

نان ها را داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید . و بعد از اینکه پنیرش آب شد از فر بیرون بیاورید تا خشک نشود.

پیتزا با نان باگت

منبع،نمناک

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا