طرز تهیه پیتزای خوشمزه

طرز تهیه پیتزای خوشمزه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه پیتزای خوشمزه” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

۱-پیتزای ساده و خوشمزه

زمان نهایی:۶۵ دقیقه

ارزش غذایی:۷۲کالری-۳ گرم چربی-۹ گرم کربوهیدرات-۲ گرم پروتئین

یک پیتزای خانگی خوشمزه آسانتر از آن است که فکر می کنید. این خمیر ساده ۱۲ اینچی پیتزا برای برنامه های ناهار یا شام مناسب است و آماده سازی در یک ساعت است.

خمیر را می توان روی یک ظرف پیتزا ۱۲ اینچی چرب شده حلقه کرد. اگر ترجیح می دهید ، می توانید آن را درون یک ماهی تابه چرب ، ۹ یا ۱۰ اینچی فشار دهید تا یک پیتزا تابه ای غلیظ درست شود.

مواد اولیه پیتزای ساده و خوشمزه:

۲/۲ قاشق چای خوری مخمر خشک
۱/۲ فنجان آب  ولرم
۱/۲ قاشق چایخوری شکر
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق غذاخوری روغن نباتی
۱ ۱/۲ فنجان آرد همه منظوره

در یک کاسه متوسط ​​، مایه را در آب گرم هم بزنید تا تمام مخمر حل شود.شکر ، نمک و روغن را بهم بزنید.

به اندازه کافی آرد را مخلوط کنید تا خمیری تهیه شود که قابل ورز دادن باشد.

خمیر را روی تخته برگردانید و به سرعت آن را به مدت ۳ دقیقه ورز دهید. اگر خمیر بیش از حد چسبنده و ورز دادن باقی بماند ، آرد بیشتری اضافه کنید ، هر بار یک قاشق غذاخوری.

خمیر را درون یک کاسه چرب شده قرار داده و روی آن را ورق بزنید تا قسمت بالای خمیر آن نیز کمی چرب شود.

روی آن را بپوشانید و اجازه دهید در یک مکان گرم و بدون برآمدگی بالا بیاید تا اندازه آن دو برابر شود (حدود ۳۰ دقیقه).

خمیر را درون یک ظرف پیتزا ۱۲ اینچی چرب یا یک قالب قابلمه روغنکاری شده خوب فشار دهید. حتماً خمیر را روی لبه ها به سمت بالا فشار دهید تا پوسته تشکیل شود.

سس و مواد افزودنی مورد نظر خود را اضافه کنید.پیتزا را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت حدود ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که لبه ها کمی طلایی شود بپزید.

نکات مهم پیتزا:

 می توانید خمیر پیتزا را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید تا ۲ تا ۴ پیتزای جداگانه درست کنید.
اگر کسی در مهمانی پیتزا شما نمی تواند لبنیات بخورد ، نیازی به خرید پنیر پیتزا نیست. در عوض ، پنیر غیر لبنی خرد شده را بخرید تا پیتزای شما راخوشمزه کند.
خمیر خود را از قبل آماده کنید. هر زمان که پیتزا می خواهید ، خمیر را از فریزر برداشته و مواد افزودنی مورد علاقه خود را اضافه کنید. آن را همانطور که معمولاً برای یک پیتزای فوری و بدون دردسر می پزید ، بپزید.

خمیر پیتزا پف نمیکند؟!

اگر خمیر پیتزای شما در حال افزایش نیست ، منبع آب خود را بررسی کنید. آبی که به شدت کلر باشد یا از نرم کننده آب عبور کرده باشد می تواند مخمر نان را از بین ببرد و از بالا آمدن خمیر جلوگیری کند. همیشه بهتر است از آب تصفیه شده خمیرهای مخمر استفاده کنید.

سس پیتزا ندارید؟

اگر سس پیتزا در دست ندارید ، به جای آن از یک گوجه فرنگی رسیده استفاده کنید. گوجه فرنگی را به سادگی برش داده و برش ها را روی خمیر پیتزای پهن شده قرار دهید. روی آن پنیر و سایر مواد افزودنی مورد علاقه خود را بپوشانید و مانند معمول طبخ کنید.

طرز تهیه پیتزای خوشمزه
طرز تهیه پیتزای خوشمزه

۲- پیتزا خوشمزه گوجه فرنگی ، زیتون و پنیر گوسفندی

زمان نهایی:۳۰ دقیقه

اگر عاشق پیتزای باخمیر نازک هستید ، این دستورالعمل برای پیتزای پهن با گوجه فرنگی ، زیتون و پنیر گوسفندی مناسب شماست. این پیتزا با لواش درست می شود .

مواد اولیه پیتزای خوشمزه گوجه فرنگی ، زیتون و پنیر گوسفندی:

۲ نان لواش
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱-۲ فنجان گوجه فرنگی خرد شده در روغن زیتون (برش خورده)
۱-۲ فنجان زیتون (حفره ای و تقریبا خرد شده)
۱-۲ فنجان پنیر بز (گوسفندی)خرد شده

طرز تهیه پیتزای خوشمزه:

فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید

 نان لواش را با روغن زیتون مسواک زده و روی ورق های فر قرار دهید. به مدت پنج دقیقه آنرا بپزید تا کمی ترد شود.

از فر خارج کنید و روی آن را به طور یکنواخت با گوجه فرنگی خرد شده ، زیتون و  پنیر بز بپوشانید. ۵ دقیقه بیشتر بپزید ، یا تا زمانی که نان پهن در لبه ها ترد شود و پنیر گرم و نرم شود.

طرز تهیه پیتزای خوشمزه
طرز تهیه پیتزای خوشمزه

۳-پیتزا کبابی

زمان نهایی:۳۵ دقیقه

ارزش غذایی (در هر وعده):۲۸۹کالری.۹ گرمچربی.۳۷ گرمکربوهیدرات.۱۴ گرمپروتئین

تهیه این پیتزای خوشمزه با خمیر پیتزای خریداری شده یا خانگی ، گوشت گاو ریش ریش شده ، سس باربیکیو و پنیر به همراه سایر مواد بسیار آسان است.

مواد اولیه پیتزا کبابی:

خمیر پیتزا ۱عدد
۱ ۱/۴ فنجان سس
۱ حبه سیر (ریز خرد شده)
۱ تا ۱ و نیم فنجان گوشت گاو تفت داده شده
۱/۲ پیاز قرمز متوسط ​​(خلال شده)
۲ گوجه فرنگی کوچک (قطعه قطعه شده)
۳/۴ فنجان پنیر پیتزا
۱ فنجان پنیر موزارلا (خرد شده)
فلفل سیاه آسیاب شده

طرز تهیه پیتزا کبابی:

سس  و سیر را بگذارید تا دم بکشد. آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

خمیر پیتزا را در یک ظرف پیتزا قرار دهید ، یک لبه ۱ اینچی درست کنید یا در یک ظرف بزرگ پیتزا در ظرف عمیق قرار دهید. با سس کباب پهن کنید.

گوشت را روی سس بپاشید ، سپس روی آن را با پیاز خرد شده و گوجه های برش خورده بریزید.

پنیرها را اضافه کنید ، سپس مخلوط ادویه جات و فلفل سیاه آسیاب شده را کمی بپاشید.

در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید ، تا زمانی که خمیر آن سرخ شود و پنیر ذوب و حبابی شود.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.