طرز تهیه پفک و ذرت مکزیکی خانگی
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه پفک و ذرت مکزیکی خانگی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
طرز تهیه پفک خانگی
مواد اولیه :
آرد نخوچی نرم یک پیمانه
آرد برنج یا ذرت یک پیمانه (میتونین از مخلوط آرد ذرت و آرد نشاسته ذرت هم استفاده کنین)
جوش شیرین (یا دو برابر بکینگ پودر جایگزین شود) ۱/۴ ق چ
آب ۳ تا ۴ ق غ
کره یا مارگارین یک ق غ
پودر پنیر پارمزان ۱/۳ پیمانه
نمک به میزان لازم
ادویه جات دلخواه مخلوط یا پودر آویشن به میزان لازم
رنده یا کفگیر سوراخ دار چرب شده…
در صورت تمایل رنگ غذایی یا مقداری زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه :
در مرحله اول آرد و زرد چوبه و ادویه ها را به هر میزانی که دوست دارید مخلوط کنید و بعد طعم دهنده و جوش شیرین را هم جدا الک کنید و به مواد گفته شده اضافه کنید. در آخر، همه را هم باهم الک کنید. همه را در ظرفی ریخته و کره را ذوب کنید و به همراه پودر پارمزان به این مواد اضافه کنید. کمی مواد را ورز دهید و خمیر که سف شد خمیر آماده است. با استفاده از رنده یا کفگیر سوراخ دار می توانید خمیر را رنده کنید و بعد در روغن داغ بریزید تا سرخ شوند.
روی یک سینی چند دستمال کاغذی بگذارید و پفک ها را روی ان بریزید تا روغن آن گرفته شود.
نکات :
می تونید از رنگ های مجاز خوراکی پودری یا ژله ای استفاده کنید. برای این کار خمیر را به چند بخش تقسیم کرده و سپس هر خمیر را جداگانه سرخ کنید و سپس در بسته یا در ظرف با هم مخلوط نمود.
زردچوبه و زعفران رنگ دهنده های خوب و مناسبت تری هستند.
به جای رنگ از آب لبو یا آب ترشی کلم بنفش هم می توان مقداری که مزه را تغییر ندهد،استفاده کرد.
طرز تهیه ذرت مکزیکی
مواد لازم :
ذرت : ۵۰۰ گرم
چیپس خلالی : ۱ لیوان
پنیر پیتزا : ۱۰۰ گرم
سس مایونز : ۴ قاشق غذاخوری
قارچ : ۲۰۰ گرم
پودر خردل : به مقدار لازم
پودر آویشن : به مقدار لازم
فلفل سیاه : به مقدار لازم
دستور ذرت مکزیکی خانگی :
ذرت ها را تمیز شسته و به همراه مقداری آب در قابلمه بریزید و در آن را ببندید، و با حرارت ملایم اجازه دهید تا بپزند. بعد از یک ربع تا ۲۰ دقیقه مقداری نمک نیز به ذرت ها اضافه کنید. توجه کنید اگر نمک را همان ابتدا به ذرت ها اضافه کنید، ذرت ها سفت و زمخت خواهند شد.
قارچ را به شکل ورقه های نازک خرد کنید و در مقدار خیلی کمی روغن تفت دهید. پودر خردل و پودر آویشن را به قارچ ها اضافه نمایید و به مدت ۵ دقیقه قارچ ها را سرخ کنید. کالباس ها را به شکل نگینی خرد کرده و به همراه ذرت پخته شده، فلفل سیاه، پنیر پیتزا و سس مایونز به قارچ ها که در حال تفت خوردن است اضافه کنید. و این مواد را خوب و کاملا با هم مخلوط نمایید.
مقدار سس باید به مقداری باشد که تمام مواد آغشته به سس شوند و میزان آن را می توانید بیشتر هم کنید. در قابلمه را ببندید و حدود ده دقیقه اجازه دهید ذرت مکزیکی با حرارت خیلی ملایم بپزد و پنیر پیتزا کاملا باز شود.
بعد از ده دقیقه ذرت مکزیکی آماده سرو کردن می باشد. خلال چیپس ها را در موقع سرو به ذرت مکزیکی اضافه کنید و سپس نوش جان فرمایید
نکات کلیدی برای طعم بهتر ذرت مکزیکی :
در این طرز تهیه ذرت مکزیکی می توانید قارچ ها را درون آب جوش آبپز کرده و بگذارید خوب بپزند و مغز پخت شوند. سپس در مقداری روغت تفت دهید تا مزه ی بهتری به خود بگیرند. همینطور برای ایجاد طعم عالی، بهتر است از پودر خردل و پودر آویشن کمتر استفاده کنید چرا که عطر و بوی اصل ذرت را خواهند گرفت و بر بو و مزه پنیر پیتزاغالب می شود. اگر زمان زیادی برای پختن ذرت ها ندارید می توانید از یک قوطی کنسرو ذرت استفاده کنید. نکته مهم دیگر این است که حرارت خیلی خیلی باید کم باشد و درظرف را باید گذاشته باشید تا همه طعم ها به خورد ذرت ها برود. از پودر سیر به عنوان چاشنی نیز می توانید استفاده کنید. برای ایجاد یک طعم ایده آل و فوق العاده می توانید مقداری کره در مراحل آخر پخت به ذرت ها اضافه کنید.
منبع:مجله تصویرزندگی،آرگا
موفق باشید خوب بود
سلام
خوشحالیم که این مقاله برای شما مفید بوده