طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه پاستا با سس پنیر و سیر سوخاری” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

مواد لازم برای خرده های نان رویه

کره – ۴ قاشق غذاخوری
خرده نان – ۲ فنجان
ساقه پیازچه خرد شده – ۳ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای پاستا و سس
سیر – یک بوته
روغن زیتون – به مقدار لازم
پاستا – ۴۵۰ گرم
کره – ۸ قاشق غذاخوری
آرد – ۶ قاشق غذاخوری
شیر – ۵ فنجان
پنیر چدار رنده شده – یک و نیم فنجان
پنیر پارمسان رنده شده – نصف فنجان
پودر خردل – نصف قاشق چای‌خوری
نمک – یک و نیم قاشق غذاخوری
فلفل سیاه – یک قاشق چای‌خوری

 

تهیه خرده های نان‌ رویه

پودر نان و پیازچه خرد شده را به مدت یک تا ۲ دقیقه با کره کمی تفت دهید تا تست شود سپس آن‌ها را کنار بگذارید.

تهیه پاستا و سس

۱ – فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

۲ – بوته سیر را بشویید و خشک کنید. (بوته باید کامل باشد)

۳ – یک سوم بالای بوته سیر را برش بزنید و به همراه بقیه سیر داخل فویل بگذارید. روی آن روغن زیتون ،نمک و فلفل بزنید و در فویل بپیچانید و به مدت ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا کباب شود.

۴ – بعد از پخت با فشار دست از قسمت پایین بوته، حبه‌های سیر را از پوست جدا و با چنگال آن‌ها را پوره کنید.

۵ – پاستا را در یک قابلمه آب نمک در حال جوش نیم پز و آب کش کنید.

۶ – نصف فنجان از آب پاستا را نگه دارید.

۷ – یک ظرف کم عمق به اندازه‌ ۳۲ * ۲۲ سانتی متر را با کره چرب کنید.

۸ – کره را روی حرارت ذوب کنید و آرد را با کره تفت دهید.

۹ – سپس سیر له شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.

۱۰ – حدود یک تا ۳ دقیقه تفت دهید تا آرد طلایی شود.

۱۱ – شیر را به آرد اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه مدام هم بزنید تا به جوش آید.

۱۲ – سپس پنیر‌ها، پودر خردل، نمک و فلفل را اضافه و کاملا مخلوط کنید.

۱۳ – ماکارونی و آبی را که نگه داشته بودید به ترکیب اضافه و مخلوط کنید.

۱۴ – سپس ترکیب را به ظرف پخت منتقل کنید و خرده های نان‌ را روی آن بپاشید.

۱۵ – در نهایت آن را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا طلایی و برشته شود.

منبع،خراسان

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.