آشپزیغذاهای ایرانی

طرز تهیه میرزا کدو

طرز تهیه میرزا کدو

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه میرزا کدو” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

اگر میخواهید میرزا قاسمی را با طعمی متفاوت درست کنید حتما میرزا قاسمی را با کدو امتحان کنید. این غذا بسیار لذیذ و خوشمزه است.

مواد لازم برای میرزا قاسمی با کدو

کدو سبز : نیم کیلو
تخم مرغ : ۲ عدد
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
سیر کوبیده شده : ۱ بوته
زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم

طرز تهیه میرزا قاسمی با کدو

کدوها را بشویید و بعد لایه نازکی از پوست آن را بگیرید و به صورت درشت رنده کنید.

تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و بعد سیرکوبیده شده را داخلش تفت دهید. سپس سیرهای تفت داده شده را از روغن در بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید.

تخم مرغ ها را هم در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید تا سفیده و زرده آن با هم مخلوط شوند و سپس در روغن سرخ کنید.

تخم مرغ ها را هم از روغن بیرون بیاورید و این بار کدوها را داخل روغن سرخ کنید. البته کدوها نباید خیلی سرخ شوند. آنها را مدام هم بزنید تا ته نگیرند.

بعد از سرخ شدن کدو ها ، سیر و تخم مرغ سرخ شده را به آن اضافه کنید و به همراه اضافه کردن مقداری رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زردچوبه ، به کدوها ، آنها را خوب هم بزنید تا میرزاقاسمی شما آماده شود.

 

نکات تکمیلی در مورد میرزا قاسمی

میرزا قاسمی جزو غذاهای دانشجویی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
میرزا قاسمی را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا