طرز تهیه مسقطی کرمان
هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه مسقطی کرمان بسیار خوشمزه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .
امیدواریم دوست داشته باشید .
طرز تهیه مسقطی کرمان
مسقطی از شیرینی های معروف خوشمزه کرمانی و سوغات شهر سیرجان است .
در ادامه طرز تهیه آن را می بینید .
مواد لازم
آب ۱۲ فنجان
شکر ۶ فنجان
نشاسته آسیاب شده یک فنجان
روغن یک فنجان
گلاب یک فنجان
زعفران یک قاشق چای خوری
خلال پسته و بادام به مقدار لازم
هل سبز بدون دانه مقداری
طرز تهیه
ابتدا نشاسته را در یک پیمانه آب حل می کنیم .
سپس آن را از یک صافی ریز رد می کنیم .
حالا بقیه آب را به همراه شکر روغن روی شعله زیاد قرار می دهیم .
سپس نشاسته صاف شده را نیز به آن اضافه می کنیم و آن را مرتب هم می زنیم تا زمانی که به جوش آید .
پس از آن حرارت را کم می کنیم و باید به مدت یک ساعت مواد را هم بزنیم .
سپس هل و گلاب را هم می ریزیم و باز هم می زنیم تا زمانی که مسقطی کاملاً جا بیفتد .
توجه داشته باشید که حتماً از قابلمه تفلون استفاده کنید .
وقتی هم بزنید و کف قابلمه خط قاشقتان بماند یعنی اینکه مسقطی جا افتاده است .
حالا مواد را در یک ظرف می ریزیم و می گذاریم سرد شود .
سپس آن را به شیوه دلخواه برش میزنیم و رویش را با خلال بادام و پسته تزئین می کنیم .
نوش جان !