طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

در ادامه مطلب از بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی بسیار خوشمزه را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

امیدواریم دوست داشته باشید .

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی

نان برنجی از شیرینی های معروف و سنتی شهر کرمانشاه است که پخت آسانی دارد و بسیار خوشمزه است .

در ادامه می توانید طرز تهیه آن را مطالعه کنید .

مواد لازم

تخم مرغ ۱ عدد

آرد برنج ۵۰۰ گرم

گلاب نصف فنجان

شکر ۲۰۰ گرم

روغن کرمانشاهی یا کره ۲۰۰ گرم

زعفران آب شده یک قاشق مرباخوری

سیاه دانه به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا برنج را الک می کنیم .

سپس آن را با روغن مخلوط می کنیم و کمی با دست ورز می دهیم تا روغن کاملاً در آب حل شود .

سپس شکر را با نصف لیوان آب مخلوط می کنیم و روی شعله می گذاریم تا به صورت یک شربت غلیظ درآید .

پس از سرد شدن شربت آن را به مخلوط آرد و روغن اضافه می کنیم .

تخم مرغ ، گلاب و زعفران را نیز به مخلوط اضافه می کنیم و خمیر را با دست خوب ورز می دهیم .

پس از آن خمیر را در یک جای معتدل قرار دهید و روی آن را یک پارچه تمیز بکشید و اجازه دهید ۵ ساعت بماند .

پس از گذشت پنج ساعت خمیر را مجدداً ورز دهید .

سپس آن را به شکل تکه های کوچک گرد در کف دست خود پهن کنید .

حالا چند دانه سیاه دانه را روی شیرینی ها بریزید و آن ها را روی سینی فر قرار دهید .

شیرینی ها را به مدت نیم ساعت در فر با دمای ۱۷۰ درجه بپزید .

نوش جان!

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.