طرز تهیه غذای ملل خوراک سبزیجات مدیترانه ای
طرز تهیه غذای ملل خوراک سبزیجات مدیترانه ای
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه غذای ملل خوراک سبزیجات مدیترانه ای” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
مواد لازم:
گوجهفرنگی -۴۰۰گرم
زیتون سیاه – ۵ عدد
پیاز -۲ عدد
هویج -۲ عدد
کرفس – ۲ ساقه
فلفل دلمهای قرمز –یک عدد
فلفل دلمهای سبز – یک عدد
سیر -۴ حبه
سرکه سفید -یک پیمانه
روغن زیتون بکر – ۶ قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی – یک قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده – یک قاشق سوپخوری
فلفل سیاه- یک قاشق چایخوری
نمک –یک قاشق چایخوری
روش تهیه:
تابه ای بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و چهار قاشق از روغن زیتون را داخل آن بریزید تا داغ شود.
سپس کرفس ،هویج و پیاز خرد شده را داخل روغن بریزید و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا سرخ شوند.
در فاصله سرخ شدن پیاز و سبزیجات دیگر ،فلفل دلمه ای سبز و قرمز را از سمت پوست روی سینی گریل قرار دهید و گریل کنید تا بتوانید پوست آن را بگیرید.
بعد فلفل دلمهایها را خرد و با سیر به پیاز و کرفس سرخ شده اضافه کنید و پنج دقیقه آن ها را تفت دهید.
گوجه فرنگی ها را فیله ای کنید و به همراه رب گوجه فرنگی، سرکه، نمک و فلفل سیاه تازه به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید .
در ظرف را ببندید تا همه مواد با هم یک ربع به آرامی بپزند.
زیتونها را برش بزنید و با روغن زیتون و جعفری خرد شده با هم مخلوط و در کنار غذای آماده شده سرو کنید.
منبع،خراسان