طرز تهیه غذای ملل خوراک سبزیجات مدیترانه ای
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه غذای ملل خوراک سبزیجات مدیترانه ای” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
مواد لازم:
گوجهفرنگی -۴۰۰گرم
زیتون سیاه – ۵ عدد
پیاز -۲ عدد
هویج -۲ عدد
کرفس – ۲ ساقه
فلفل دلمهای قرمز –یک عدد
فلفل دلمهای سبز – یک عدد
سیر -۴ حبه
سرکه سفید -یک پیمانه
روغن زیتون بکر – ۶ قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی – یک قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده – یک قاشق سوپخوری
فلفل سیاه- یک قاشق چایخوری
نمک –یک قاشق چایخوری
روش تهیه:
تابه ای بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و چهار قاشق از روغن زیتون را داخل آن بریزید تا داغ شود.
سپس کرفس ،هویج و پیاز خرد شده را داخل روغن بریزید و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا سرخ شوند.
در فاصله سرخ شدن پیاز و سبزیجات دیگر ،فلفل دلمه ای سبز و قرمز را از سمت پوست روی سینی گریل قرار دهید و گریل کنید تا بتوانید پوست آن را بگیرید.
بعد فلفل دلمهایها را خرد و با سیر به پیاز و کرفس سرخ شده اضافه کنید و پنج دقیقه آن ها را تفت دهید.
گوجه فرنگی ها را فیله ای کنید و به همراه رب گوجه فرنگی، سرکه، نمک و فلفل سیاه تازه به سبزیجات تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید .
در ظرف را ببندید تا همه مواد با هم یک ربع به آرامی بپزند.
زیتونها را برش بزنید و با روغن زیتون و جعفری خرد شده با هم مخلوط و در کنار غذای آماده شده سرو کنید.
منبع،خراسان