طرز تهیه شربت آلبالو
هم اکنون در مجله آشپزی فارسی ها با عنوان طرز تهیه شربت آلبالو در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
در ادامه این مطلب می خواهیم شما را با نحوه درست کردن بهترین و خوشمزه ترین شربت با طعم آلبالو آشنا کنیم .
پس خواندن این مطلب به راحتی می توانید با روش خانگی شربت آلبالو را درست کرده و نوش جان نمایید .
طرز تهیه شربت آلبالو
دقت داشته باشید اگر می خواهید شربت شما ترش باشد بهتری است از آلبالوهای اول فصل که خوب نرسیده اند استفاده کنید .
در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای شربت آلبالو
آلبالو ۲ کیلو
شکر ۲ کیلو
وانیل نصف قاشق چای خوری
نحوه درست کردن شربت آلبالو
ابتدا آلبالوها را شسته و هسته های آن را جدا نمایید .
آلبالوها را در داخل یک قابلمه ریخته و به صورت لایه لایه شکر بریزید .
ترش یا شیرین شدن شربت به مقدار شکر مصرفی بستگی دارد .
حالا قابلمه را به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در داخل یخچال قرار دهید .
سپس قابلمه را از یخچال بیرون آورده و بر روی حرارت بگذارید .
لازم است ابتدا شعله را زیاد کرده تا جوش بیاید سپس حرارت را کم کرده و مرتب آلبالوها را هم بزنید تا ته نگیرند و روی آلبالوها کف بگیرد .
حدود ۴۵ دقیقه همین کار را ادامه دهید تا قوام بگیرد .
دقت داشته باشید که اگر مربا زیاد بجوشد رنگ آن تیره می شود .
حالا می توانید وانیل ها را در صورت دلخواه اضافه کنید .
وقتی غلظت شربت به حد کافی رسید ، آن را از مرباها جدا کرده و در داخل شیشه های تمیز بریزید .
پس از اینکه شربت خنک تر شد آن را در داخل یخچال قرار دهید .
این مطلب به بخش نوشیدنی سایت اختصاص دارد .