طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی به خوشمزه ترین روش
این دستور پخت سوپ پیاز فرانسوی خانگی عالی است! تهیه شده با غنی ترین مواد، پیاز کاراملی شده عالی، و با سه نوع مختلف پنیر ذوب شده! در مورد سوپ پیاز فرانسوی چه بگوییم؟ این به تنهایی یک غذای خوشمزه است. با استفاده از تعداد انگشت شماری از مواد مقرون به صرفه، در عین حال شگفت انگیزترین طعم را ارائه می دهد.
سوپ پیاز فرانسوی چیست؟
سوپ پیاز کلاسیک فرانسوی در قرن هجدهم در فرانسه سرچشمه گرفت و فقط یک سوپ نیست، بلکه اساساً یک روش پخت فوق العاده است. سوپی ساخته شده با پیاز کاراملی، آب گوشت گاو و روی آن با یک تکه باگت خمیری پوشیده شده با پنیر ذوب شده، شگفت انگیز است. جای تعجب نیست که این سوپ اکنون در سراسر جهان بسیار محبوب است .
سوپ پیاز کلاسیک فرانسوی فقط به چند ماده ساده نیاز دارد که پایه آن پیاز، آب گوشت گاو، سس Worcestershire و چاشنی ها است. به علاوه یک نان باگت برش خورده و پنیر برای آوردن همه آن به خانه. در دستور پختم، من از ترکیبی از آب گوشت گاو، آب مرغ و همچنین مقداری سرکه بالزامیک به اضافه سه نوع پنیر مختلف استفاده میکنم. طعم ها جسورانه، پیچیده و باورنکردنی هستند.
چه نوع پیاز برای سوپ پیاز فرانسوی؟ روش کلاسیک برای تهیه این سوپ استفاده از پیاز زرد درشت است. اما استفاده از سفید، قرمز، شیرین یا حتی ترکیبی از هر چهار ایرادی ندارد.
چه نوع پنیری در سوپ پیاز فرانسوی وجود دارد؟ پنیر گرویه انتخاب سنتی است. در این دستور من از ترکیب پنیر سوئیسی، موزارلا و پارمزان استفاده می کنم. شما نمی توانید با هیچ یک از آنها اشتباه کنید.
مواد اولیه تهیه سوپ پیاز فرانسوی
۴ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
۵ پیاز زرد بزرگ، نازک برش داده شده
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری شکر دانه ریز
۲ حبه سیر، خرد شده
۳۲ اونس آب گوشت گاو کم نمک
۲۴ اونس آب مرغ کم سدیم
۱ قاشق غذاخوری سس ووسترشایر
۲ شاخه آویشن تازه
۱ برگ بو
۱/۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
کمی نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده، به مزه
۵ برش ضخیم ۱ اینچی نان فرانسوی
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
۱ ۱/۲ فنجان پنیر سوئیسی گرویر رنده شده، دمای اتاق
۱/۴ فنجان پنیر موزارلا رنده شده، دمای اتاق
۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان ریز رنده شده، دمای اتاق
طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی
در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا، کره را آب کنید. پیازها را اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید و مرتب هم بزنید تا نرم شوند.
حرارت را تا حد متوسط کم کنید، نمک و شکر را به آن اضافه کنید. ۳۵ دقیقه دیگر بپزید، گاهی اوقات (هر ۵ دقیقه یا بیشتر) هم بزنید تا پیازها کاراملی شده و تقریباً شربتی شوند.
سیر را اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه تفت دهید تا معطر شود.
آب گوشت گاو، آب مرغ، سس Worcestershire، آویشن و برگ بو را اضافه کنید.
به آرامی روی حرارت متوسط به مدت حدود ۲۰ دقیقه بجوشانید و گاهی هم بزنید.
با سرکه مخلوط کرده و میل کنید. در صورت لزوم با نمک و فلفل اضافی مزه دار کنید.
حرارت را کم کنید، روی آن را بپوشانید تا در حین تهیه نان داغ بماند.
فر را با قفسهای در فاصله ۶ اینچی از منبع حرارت از قبل گرم کنید. برش های نان را روی یک سینی فر بچینید و دو طرف آن را با روغن زیتون بمالید. ۲ تا ۳ دقیقه بماند، یک بار برگردونید تا هر دو طرف خوب برشته شوند. (توجه: تمام مدت نان را زیر نظر داشته باشید تا نسوزند. هر فری متفاوت است.) آن را از روی حرارت بردارید.
کاسه ها یا ظروف مخصوص فر را روی یک ورقه پخت لبه دار بچینید. هر کاسه را ۲/۳ پر از سوپ داغ کنید. روی هر کاسه ۱ تکه نان برشته شده بپوشانید و روی آن پنیر سوئیسی، موزارلا و پارمزان بپاشید.
بپزید تا حباب دار و قهوه ای طلایی شود. همانطور که نرم می شود، پنیر روی دو طرف ظرف می افتد و پوسته ای فوق العاده ایجاد می کند.
سرو کنید و لذت ببرید!
کراکر چیست؟ به همراه طرز تهیه آن
نکات مهم دریاره تهیه و سرو سوپ فرانسوی
آیا می خواهید آن ظاهر و احساس سبک غذاخوری را داشته باشید؟ سپس باید این سوپ را در چند کاسه سوپ پیاز فرانسوی سرو کنید. سوپ پیاز واقعی فرانسوی که در رستوران ها تهیه می شود همیشه در ظروف مخصوص سرو می شود. برخی از آنها دارای درب و دسته هستند، برخی دیگر سادهتر هستند، اما همیشه از یک سرامیک با کیفیت خوب ساخته شدهاند که میتواند در برابر حرارت بالا در فر مقاومت کند و اندازه آن ۱۰ اونس است – هر چیزی بزرگتر باشد و پنیر به جای سوپ در سوپ فرو رود. چسبیدن به بیرون البته نیازی به کاسه های خاصی نیست، اما خوردن آن ها نه تنها برای این سوپ، بلکه برای سرو سایر سوپ ها و چیلی نیز بسیار خوب است.
کارامل کردن پیاز یک چیز شیمیایی است. زمانی اتفاق می افتد که قند طبیعی پیاز به دمای مشخصی برسد. این کار کمی طول می کشد، به همین دلیل است که باید صبور باشید و هر از گاهی هم بزنید، نه مدام، وگرنه قهوه ای نمی شوند. در حالی که شکر در ابتدا اختیاری است (اگرچه برای طعم و مزه و کمک به این روند بسیار توصیه می شود)، نمک ضروری است.
می توانید این گیاهخواری را با جایگزین کردن آب گوشت گاو و مرغ با آب سبزیجات درست کنید.
اگر کاسه های مخصوص فر ندارید، می توانید از قسمت کباب کردن صرف نظر کنید، نان تست پنیر را روی یک ورقه پخت درست کنید و روی سوپ را با آن ها بپوشانید، یا حتی از کروتون استفاده کنید.
چه چیزی را با سوپ پیاز فرانسوی سرو کنیم؟
مطمئناً می توانید از این سوپ به تنهایی لذت ببرید، اما این سوپ با یک سالاد ساده یا یک طرف قارچ سرخ شده نیز فوق العاده است. برای یک وعده غذایی کامل، آن را با یک استیک خوب و پوره، ماهی سالمون یا ساندویچ رست بیف سرو کنید.
اگر باقیمانده غذا دارید، می توانید آنها را ذخیره کنید و روز بعد یک وعده غذایی خوشمزه دیگر برای ناهار یا شام میل کنید.
سوپ پیاز فرانسوی چقدر می تواند در یخچال بماند؟ اجازه دهید کاملا خنک شود، سپس به یک ظرف بزرگ دربسته منتقل کنید. تا ۳ روز در یخچال نگهداری می شود.
آیا می توان سوپ پیاز فرانسوی را دوباره گرم کرد؟ بله سوپ را از یخچال خارج کرده و در کاسه ها بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و سپس نان پنیری تازه را روی آن قرار دهید.
آیا می توانید سوپ پیاز فرانسوی را فریز کنید؟ می توانید این سوپ را بدون نان پنیری فریز کنید. سوپ را به ظروف ایمن فریزر اضافه کنید و تا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید. برای خوردن، بگذارید سوپ یک شب در یخچال یخ بزند. نان پنیری را قبل از سرو درست کنید.