طرز تهیه سوپ های خوشمزه و جدید

طرز تهیه سوپ های خوشمزه و جدید

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه سوپ های خوشمزه و جدید” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

۱-سوپ کدوی کره ای

زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه زمان پخت: ۳۰ دقیقه زمان کلی: ۴۵ دقیقه

مواد اولیه:

۴ برش گوشت خیلی نازک، خرد شده
۱/۲ پیاز شیرین متوسط ​​، خرد شده
۳ حبه سیر ، خرد شده
۴ برگ مریم گلی ، خرد شده
۳ شاخه آویشن تازه
۱ فنجان کدو تنبل ، پوست کنده ، مکعب شده
۳ هویج بزرگ که به قطعات ۱ اینچی بریده شده اند
۱ ساقه کرفس ، به قطعات ۱ اینچی برش دهید
۱ سیب  خرد شده
۴ فنجان آب مرغ
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، به دلخواه

۱/۳ فنجان خامه
۲ قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده خرد شده

طرز تهیه سوپ کدوی کره ای:

قابلمه را روی حرارت گذاشته. برش های نازک گوشت را اضافه کرده و بپزید تا قهوه ای و ترد شود ، حدود ۶-۸ دقیقه.
پیاز را اضافه کنید ، و مرتب هم بزنید تا حدوداً ۲-۳ دقیقه پخته شود ، آن را بپزید. حدود ۱ دقیقه سیر ، مریم گلی و آویشن را هم بزنید تا معطر شوند.
کدو تنبل ، هویج ، کرفس ، سیب ، آب مرغ ، ۱ قاشق چایخوری نمک و ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل را مخلوط کنید.شعله را روی زیاد تنظیم کنید.آویشن را اضافه کنید.
خامه را بهم بزنید.و در قابلمه بریزید تا رسیدن به قوام مورد نظر صبر کنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید.هنگام سرو پیازچه را روی سوپ بپاشید.

طرز تهیه سوپ های خوشمزه و جدید
طرز تهیه سوپ های خوشمزه و جدید

 

۲-سوپ رشته و مرغ

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه زمان پخت: ۵۰ دقیقه زمان کل: ۱ ساعت ۱۰ دقیقه
سوپ رشته فرنگی مرغ کلاسیک که باعث می شود احساس خیلی خوبی ، خیلی گرم ، خیلی دنج داشته باشید. ایده آل برای روزهای بیماری و شبهای سرد زمستان!!!

مواد اولیه:

۲ قاشق غذاخوری کره
۱ پیاز ، خرد شده
۲ هویج ، پوست کنده و خرد شده
۲ ساقه کرفس ، خرد شده
۳ حبه سیر ، خرد شده
۸ فنجان آب مرغ
۲ برگ بو
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، به دلخواه
۲ سینه مرغ بدون پوست و استخوان
۱/۲ فنجان رشته فرنگی درشت تر(درشت و کوچک بودن رشته فرنگی به خود شما بستگی دارد)
۲ قاشق غذاخوری برگ جعفری تازه خرد شده

۲ قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه  برای مزه دار کردن

طرز تهیه سوپ رشته فرنگی و مرغ:

کره را در قابلمه بزرگ با حرارت متوسط ​​ذوب کنید. پیاز ، هویج و کرفس را اضافه کنید. حدوداً ۴ – ۳ دقیقه صبر کنید تا حدی ملایم بپزید. سیر را هم بزنید تا معطر شود ، حدود ۱ دقیقه.
آب مرغ و برگ بو را بریزید. با نمک و فلفل مزه دار کنید. مرغ را اضافه کرده و بجوشانید. حرارت را کم کنید و روی آن را بپوشانید ، روی آن را بپوشانید ، تا زمانی که مرغ پخته شود ، حدود ۳۰-۴۰ دقیقه. مرغ را برداشته و بگذارید قبل از اینکه سرو شود، خنک شود و استخوان ها را دور بریزید.
مرغ و رشته فرنگی را هم بزنید و بپزید تا نرم شود ، حدود ۶-۷ دقیقه.
از روی حرارت بردارید جعفری ، شوید و آب لیمو را هم بزنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
بلافاصله سرو کنید.

طرز تهیه سوپ های خوشمزه
طرز تهیه سوپ های خوشمزه

۳-سوپ مرغ لیمویی

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه زمان پخت: ۶ ساعت ۳۵ دقیقه زمان کل: ۶ ساعت ۵۵ دقیقه

مواد اولیه:

۱/۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا
ران ۱/۲ مرغ بدون استخوان و بدون پوست ، به قطعات خرد شده ۱ اینچی بریده شوید
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، به دلخواه
۶ فنجان آب مرغ
۱ پیاز شیرین متوسط ​​، خرد شده
۳ هویج متوسط ​​، پوست کنده و خرد شده
۲ عدد کرفس ، برش خورده
۳ حبه سیر ، خرد شده
۳ شاخه آویشن تازه
۱ شاخه گل محمدی تازه
۱ برگ بو

۱/۲ فنجان پاستا برنجی یا پاستا اورزو ، نپخته
۴ فنجان اسفناج
۲ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه فشرده شده

طرز تهیه سوپ مرغ لیمویی:

روغن کانولا را در یک قابلمه بزرگ با حرارت متوسط ​​گرم کنید. مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید ، تا مزه دار شود. مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید و آن را بپزید تا حدوداً ۵-۴ دقیقه طلایی شود.
آب مرغ ، پیاز ، هویج ، کرفس ، سیر ، آویشن ، رزماری و برگ بو را هم بزنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
روی آن را بپوشانید و برای مدت ۵-۶ ساعت با حرارت کم آن را بپزید. ماکارونی را ریخته و هم بزنید. روی آن را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه اضافی یا تا زمانی که نرم شود روی حرارت بماند.
اسفناج را خرد کرده درون قابلمه بریزید. آب لیمو را هم اضافه کنید.سوپ با نمک و فلفل مزه دار کنید.
بلافاصله سرو کنید.

طرز تهیه سوپ خوشمزه
طرز تهیه سوپ خوشمزه

 

۴-سوپ پای مرغی

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه زمان پخت: ۲۵ دقیقه زمان کل: ۴۵ دقیقه

مواد اولیه:

۵ قاشق غذاخوری کره
۱ سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست ، به قطعات ۱ اینچی بریده شده است
نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، به دلخواه
۱ پیاز ، خرد شده
۳ هویج ، پوست کنده و خرد شده
۳ دنده کرفس ، خرد شده
۳ حبه سیر ، خرد شده
۱ قاشق چایخوری چاشنی مرغ
۵ قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
۱/۳ فنجان آب
۴ فنجان آب مرغ

۱ برگ بو
۱ فنجان لوبیا سبز بریده شده تازه
خامه ۱/۲ فنجان
۱/۴ فنجان برگ جعفری خرد شده خرد شده
۱ ۱/۲ قاشق چای خوری سرکه سفید

طرز تهیه سوپ پای مرغی:

۱ قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه بزرگ با حرارت متوسط ​​و گرم ذوب کنید. مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید ، تا مزه دار شود. مرغ را به قابلمه اضافه کنید و بپزید تا طلایی شود ، حدود ۲-۳ دقیقه و کنار بگذارید.
حرارت را به متوسط ​​کاهش دهید باقی مانده ۴ قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید. پیاز ، هویج و کرفس را اضافه کنید. حدوداً ۵ دقیقه تا حدی که نرم شود بپزید. ادویه سیر و مرغ را هم بزنید تا معطر شود ، حدود ۱ دقیقه.
تکه های مرغ را در چاشنی مرغ بغلتانید تا کمی قهوه ای شود ، حدود ۱ دقیقه.
آب مرغ و برگ بو و ۱سوم فنجان آب را باهم مخلوط کنید. جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و بجوشانید تا زمانی که طعم ها با هم مخلوط شوند ، حدود ۱۰-۱۲ دقیقه.
لوبیا سبز ، خامه را اضافه کنید. آن را بجوشانید تا حبوبات سبز نرم شوند و سوپ غلیظ شود ، حدود ۳-۴ دقیقه.
در آخر جعفری و سرکه را افزوده. با نمک و فلفل مزه دار کنید.نوش جان

طرز تهیه سوپ خوشمزه
طرز تهیه سوپ خوشمزه

 

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.