طرز تهیه رولت خامه ای فوری
هم اکنون در بخش آشپزی مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه رولت خامهای فوری بسیار خوشمزه را برای شما کاربران گرامی آماده کردهایم .
امیدوارم دوست داشته باشید .
طرز تهیه رولت خامه ای فوری
رولت خامهای از شیرینی های محبوب ما ایرانیان است و معمولاً در مهمانی ها زیاد استفاده می شود .
در ادامه طرز تهیه آن را مشاهده می کنید .
مواد لازم
شکر ۹ قاشق غذاخوری
آرد ۹ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۷ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
خامه شیرین شده ۲۰۰ گرم
کاغذ روغنی یک عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
پودر قند به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا آرد و بیکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط می کنیم و آنها را سه بار الک می کنیم .
سپس در یک ظرف جدا تخم مرغ ، شکر و وانیل را مخلوط می کنیم و آنها را با همزن برقی هم می زنیم تا سفت شوند .
مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده را نیز به آن اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم .
حالا کاغذ روغنی را روی سینی فر می گذاریم و مقدار کمی روغن روی آن می ریزیم تا چرب شود .
حالا مواد را روی سینی فر می ریزیم و می گذاریم به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزد .
پس از پخت شیرینی ها ، یک پارچه دور آنها می پیچیم تا آنها مقداری خنک شوند .
حالا روی پارچه پودر قند می ریزیم و شیرینی را روی آن قرار می دهیم و باز روی آن پودر قند می پاشیم .
سپس مجددا پارچه را دور شیرینی ها می پیچیم .
پس از گذشت حدود نیم ساعت شیرینی را به کمک یک کاغذ روغنی رول می کنیم و به مدت ۳۰ دقیقه درون کاغذ می گذاریم در یخچال بماند .
پس از ۳۰ دقیقه شیرینی را از یخچال بیرون می آوریم ، رول را باز می کنیم و روی آن را خامه می ریزیم و دوباره رول می کنیم سپس روی آن هم خانه می ریزیم .
می توانیم روی رول را با شکلات یا پودر پسته و مانند این ها تزیین کنیم .
در آخر رول را به تکه های کوچکتر برش می زنیم .
نوش جان !