طرز تهیه رست بیف با سس قارچ

طرز تهیه رست بیف با سس قارچ

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” طرز تهیه رست بیف با سس قارچ ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

ساندویچ رست بیف خانگی بسیار خوشمزه و سالم می باشد و می توانید در کمتر از یک ساعت این غذای ویژه را به همراه سس قارچ تهیه کنید.

طرز تهیه رست بیف خانگی با سس قارچ خوشمزه:

ساندویچ رست بیف یکی از خوشمزه ترین ساندویچ ها می باشد که جزء غذاهای بین المللی می باشد و در سرتاسر دنیا با روش های مختلف تهیه می شود  تا دستور تهیه متداول رست بیف را آموزش دهیم.

 

مواد لازم ساندویچ رست بیف:

مواد لازم مقدار
فیله گوساله ۳۰۰ گرم
قارچ ۱۲ عدد متوسط
شیر ۱/۲ لیوان
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
پنیر گودا ورقه ای ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
خامه ۳ قاشق غذاخوری
نان باگت به میزان لازم
کره به میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه کاری به میزان لازم
پودر سیر، پودر پاپریکا و پودر آویشن به میزان لازم

طرز تهیه ساندویچ رست بیف با سس قارچ:

مرحله اول

ابتدا ماهیتابه ای را انتخاب کنید و به همراه مقداری روغن روی شعله با حرارت بالا قرار دهید تا به خوبی داغ شود و سپس گوشت فیله ای که به صورت نواری بلند و یکدست خرد شده است را اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

ساندویچ رست بیف

مرحله دوم

وقتی گوشت خوب تفت بخورد آب می اندازد و نیاز نیست شما آب اضافه کنید و سپس مقداری فلفل، ادویه کاری، پودر سیر و پودر پاپریکا را اضافه کرده و دوباره تفت می دهیم و سپس پیازهایی که به صورت نگینی خرد شده است را اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم تا رنگ پیازها عوض شود و سپس درب ظرف را گذاشته و حرارت شعله را کم می کنیم و اجازه می دهیم ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزد.در این فاصله به سراغ تهیه سس قارچ می رویم.

رست بیف

مرحله سوم( تهیه سس قارچ )

قابلمه مناسبی را به مانند تصویر زیر روی شعله با حرارت بالا قرار دهید و سپس مقداری کره اضافه کرده و قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.

وقتی قارچ ها خوب تفت خورد و تغییر رنگ داد یک قاشق آرد را اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و سپس شیر را در چند مرحله اضافه کرده و هم می زنیم.

ساندویچ رست بیف رستورانی

سپس نمک، فلفل و پودر آویشن را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم و ۲ الی ۳ قاشق خامه را اضافه کرده و هم می زنیم و هم زدن را ادامه می دهیم تا مواد گلوله گلوله نشود و وقتی شیر جوشید پنیر گودا را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم و زیر حرارت را خیلی کم می کنیم تا یک سس قارچ پنیری با کیفیت و غلیظ تهیه کنیم.

سس قارچ | رست بیف

مرحله چهارم

در این مرحله نوبت سرو ساندویچ رست بیف می باشد و برای این کار شما می توانید مقداری از سس قارچ غلیظ شده را کف نان باگت ریخته و سپس به اندازه دلخواه از گوشت را اضافه کرده و سپس گوجه، خیارشور و کاهو اضافه کنید و نوش جان کنید.

ساندویچ رست بیف گوشت

نکات تکمیلی در مورد رست بیف

رست بیف جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
رست بیف را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.