طرز تهیه خورش هویج
خورشت
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی خردشده خورشتی – ۴۰۰ گرم
هویج درشت پوستکنده و خلالی خردشده – ۴ عدد
آلو بخارا یا آلو خورشتی – ۴ عدد یا ۶ عدد لیمو عمانی
پیاز درشت پوستکنده و نگینی خردشده – ۱ عدد
آب – ۲ تا ۳ پیمانه
رب گوجهفرنگی – ۲ قاشق غذا خوری
روغن سرخکردنی – به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دمکرده غلیظ – به مقدار لازم
۱- روغن سرخکردنی را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا داغ شود. ۲- سپس پیازهای خردشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. ۳- پس از اینکه پیازها مقداری نرم شد، به آنها زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.۴- گوشتهای خردشده را به مخلوط پیاز و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آنها عوض شود.۵- سپس ۲ تا ۳ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و در آن را بگذارید و اجازه دهید گوشت کاملا بپزد.
۶- روغن سرخکردنی را در یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا داغ شود. ۷- سپس هویجهای خلالیشده یکدست را داخل روغن بریزید و تفت دهید. اجازه دهید هویجها کمی سرخ شود.۸- آلوهای خورشتی را پاک کنید و بشویید و پس از پخت کامل گوشت، آنها را بههمراه هویجهای خلالیشده و رب گوجهفرنگی به گوشت و پیاز اضافه کنید. ۹- نمک و فلفل سیاه را برای مزهدار کردن خورشت، طبق سلیقه خود به ترکیب مواد اضافه کنید.۱۰- شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید خورشت هویج بپزد و کاملا جا بیفتد.۱۱- در ۲۰ دقیقه آخر آمادهشدن خورشت هویج، زعفران دمکرده را به آن اضافه کنید. ۱۲- اگر طرفدار غذای ترش هستید، در این مرحله مقداری آبلیموی تازه به خورشت اضافه کنید و سپس اجازه دهید مقداری از آب خورشت تبخیر شود و روغن بیندازد.
منبع،خراسان