طرز تهیه خورش قیمه یزدی

طرز تهیه خورش قیمه یزدی
همینک در مجله آشپزی فارسی ها با آموزش کامل طرز تهیه خورش قیمه یزدی در خدمت شما دوستان گرامی هستیم .
خورش قیمه یزدی یکی از خورش های بسیار خوشمزه و لذیذ ایرانی است که در آن به جای لپه و سیب زمینی ، نخود می ریزند .
درست کردن این خورش ، می تواند تجربه یک طعم جدید و بسیار خوشمزه برای شما باشد .
طرز تهیه خورش قیمه یزدی
در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه قیمه یزدی آشنا شوید .
مواد لازم خورش قیمه یزدی
نخود لپه شده ۵۰۰ گرم
گوشت خرد شده ۶۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
پیاز داغ برای تزئین ۲ قاشق غذاخوری
روغن جامد یا کره ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران ، زردچوبه ، فلفل و نمک به مقدار لازم
طرز پخت خورش قیمه یزدی
در ابتدا نخودها را در داخل یک ظرف خیس کنید .
یک روز قبل از پخت حدود ۴ تا ۵ بار آب آن را عوض کرده سپس لپه کنید .
سپس پیازها را نگینی کرده و آنها را سرخ کنید .
حالا گوشت را به پیازها اضافه کرده و تفت دهید .
حالا فلفل ، زردچوبه و نمک را اضافه کرده سپس نخودها را در داخل ظرف بریزید .
پس از اینکه مواد داخل قابلمه کمی تفت خوردند ، در داخل قابلمه آب بریزید و بگذارید تا جا بیفتد .
۱۵ دقیقه مانده به سرو غذا ، زعفران را ریخته تا بوی مطبوع زعفران در خورش بپیچد .
در آخر خورش را با پیاز داغ تزئین کنید .
نوش جان !
این مطلب از بخش غذاهای ایرانی برای شما گردآوری شده است .