آشپزیغذاهای ایرانی

طرز تهیه خورش قیمه یزدی

طرز تهیه خورش قیمه یزدی

همینک در مجله آشپزی فارسی ها با آموزش کامل طرز تهیه خورش قیمه یزدی در خدمت شما دوستان گرامی هستیم .

خورش قیمه یزدی یکی از خورش های بسیار خوشمزه و لذیذ ایرانی است که در آن به جای لپه و سیب زمینی ، نخود می ریزند .

درست کردن این خورش ، می تواند تجربه یک طعم جدید و بسیار خوشمزه برای شما باشد .

طرز تهیه خورش قیمه یزدی

طرز تهیه خورش قیمه یزدی

در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه قیمه یزدی آشنا شوید .

مواد لازم خورش قیمه یزدی

نخود لپه شده ۵۰۰ گرم

گوشت خرد شده ۶۰۰ گرم

پیاز بزرگ ۱ عدد

پیاز داغ برای تزئین ۲ قاشق غذاخوری

روغن جامد یا کره ۲ قاشق سوپ خوری

زعفران ، زردچوبه ، فلفل و نمک به مقدار لازم

طرز پخت خورش قیمه یزدی

در ابتدا نخودها را در داخل یک ظرف خیس کنید .

یک روز قبل از پخت حدود ۴ تا ۵ بار آب آن را عوض کرده سپس لپه کنید .

سپس پیازها را نگینی کرده و آنها را سرخ کنید .

حالا گوشت را به پیازها اضافه کرده و تفت دهید .

حالا فلفل ، زردچوبه و نمک را اضافه کرده سپس نخودها را در داخل ظرف بریزید .

پس از اینکه مواد داخل قابلمه کمی تفت خوردند ، در داخل قابلمه آب بریزید و بگذارید تا جا بیفتد .

۱۵ دقیقه مانده به سرو غذا ، زعفران را ریخته تا بوی مطبوع زعفران در خورش بپیچد .

در آخر خورش را با پیاز داغ تزئین کنید .

نوش جان !

این مطلب از بخش غذاهای ایرانی برای شما گردآوری شده است .

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

دکمه بازگشت به بالا