آشپزیشیرینی پزی

طرز تهیه خمیر جادویی ترد و همه کاره برای پیتزا ، پیراشکی

طرز تهیه خمیر جادویی ترد و همه کاره برای پیتزا ، پیراشکی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” طرز تهیه خمیر جادویی ترد و همه کاره برای پیتزا ، پیراشکی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

خمیر همه کاره خانگی، برای پیتزا و پیراشکی

خمیر آشپزی
آرد -۳ لیوان
خمیر مایه –یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ -یک عدد
آب -یک لیوان
روغن مایع – یک فنجان
نمک – یک قاشق چای‌خوری
شکر- یک قاشق غذاخوری

۱- اولین مرحله برای شروع کار عمل آوردن خمیر مایه است. ۲- در یک کاسه آب ولرم (دست را نسوزاند) به همراه خمیر مایه و یک قاشق شکر بریزید و هم بزنید و زمان دهید تا خمیر مایه کف کند.
۳- آرد و نمک را با هم الک کنید و در یک ظرف بریزید و تخم مرغ و روغن را هم بزنید و به آرد اضافه کنید. ۴- کمی هم بزنید و سپس خمیر مایه عمل آمده را به مواد داخل ظرف اضافه و همه را با هم مخلوط کنید.
۵- خمیر را باید از زیر به رو و از رو به زیر مانند نانوایی ها، ورز دهید. در حدود ۵ دقیقه ورز دادن کافی است.
۶- خمیر جادویی را در کاسه بگذارید و با کف دست روغنی، کمی روی خمیر جادویی را چرب کنید و روی ظرف را با دستمال نخی بپوشانید و در محیط آشپزخانه قرار دهید تا خمیر حجیم شود. ۷- بعد از استراحت ،خمیر جادویی آماده است و شما پس از مرحله استراحت دادن به خمیر می توانید از آن استفاده کنید یا آن را فرم دهید و با وردنه باز کنید و سپس در فریزر قرار دهید.
نکات
عمر نگهداری خمیر تا یک ماه است.
می توانید از این خمیر در تهیه انواع خمیر پیتزا و پیراشکی و… استفاده کنید.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

دکمه بازگشت به بالا