طرز تهیه خانگی پای سیب
طرز تهیه خانگی پای سیب
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه خانگی پای سیب در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
پای سیب یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است .
در این مطلب نحوه درست کردن پای سیب خانگی را آموزش می دهیم .
مواد لازم :
شکر : ۱ لیوان
سیب : ۲ عدد
آرد شیرینی پزی : ۱٫۵ پیمانه
کره : صد گرم
بکینگ پودر : ۱ قاشق مربا خوری
تخم مرغ : ۳ عدد
شیر : یک سوم پیمانه
وانیل : نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه :
ابتدا سیب هایمان را پوست می گیریم و در یک قابلمه گذاشته و یک قاشق شکر و دارچین روی آن ریخته و مقداری آب و روی گاز می گذاریم تا بپزد .
حالا سفیده تخم مرغ را جدا می کنیم و آنقدر هم میزنیم تا کف کند .
زرده ، وانیل ، شکر را اضافه می کنیم تا به رنگ کرم در بیاید .
حالا شیر ، آرد ، بکینگ پودر و سفیده تخم مرغ را مخلوط کرده و هم می زنیم .
حالا کف قالب را با کاغذ روغنی پوشانده مقداری از مواد را ریخته و سیب یخته شده سرد شده را ریخته و دوباره مواد را روی آن می ریزیم .
حالا قالب را داخل فر با دمای ۱۷۵ درجه می گذاریم با زمان ۱ ساعت .
تا نیم ساعت در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابه .
طرز تهیه خانگی پای سیب
این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .