آشپزیشیرینی پزی

طرز تهیه خانگی پای سیب

طرز تهیه خانگی پای سیب

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه خانگی پای سیب در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

پای سیب یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است .

در این مطلب نحوه درست کردن پای سیب خانگی را آموزش می دهیم .

مواد لازم :

شکر : ۱ لیوان

سیب : ۲ عدد

آرد شیرینی پزی : ۱٫۵ پیمانه

کره : صد گرم

بکینگ پودر : ۱ قاشق مربا خوری

تخم مرغ : ۳ عدد

شیر : یک سوم پیمانه

وانیل : نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه :

ابتدا سیب هایمان را پوست می گیریم و در یک قابلمه گذاشته و یک قاشق شکر و دارچین روی آن ریخته و مقداری آب و روی گاز می گذاریم تا بپزد .

حالا سفیده تخم مرغ را جدا می کنیم و آنقدر هم میزنیم تا کف کند .

زرده ، وانیل ، شکر را اضافه می کنیم تا به رنگ کرم در بیاید .

حالا شیر ، آرد ، بکینگ پودر و سفیده تخم مرغ را مخلوط کرده و هم می زنیم .

حالا کف قالب را با کاغذ روغنی پوشانده مقداری از مواد را ریخته و سیب یخته شده سرد شده را ریخته و دوباره مواد را روی آن می ریزیم .

حالا قالب را داخل فر با دمای ۱۷۵ درجه می گذاریم با زمان ۱ ساعت .

تا نیم ساعت در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابه .

طرز تهیه خانگی پای سیب

طرز تهیه خانگی پای سیب

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا