طرز تهیه خانگی انار بیج گیلانی
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه خانگی انار بیج گیلانی در خدمت شما کاریران گرامی هستیم .
خورش انار بیج یا انار آویج یکی از لذیذ ترین و خوشمزه ترین خورش ها می باشد که جز غذاهای شمالی محسوب می شود .
در این خورش از سبزی محلی خالواش استفاده می شود .
این نوع سبزی ممکن است در بسیاری از مناطق یافت نشود بنابراین در این دستور پخت موادی که میتونین جایگزین کنید را برای شما عزیزان مطرح می کنم .
مواد لازم :
. گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
. گردو خورد شده : ۱ پیمانه
. سبزی ( تره ، جعفری ، نعنا ، گشنیز ) : ۵۰۰ گرم تره : ۲۰۰ گرم ، جعفری : ۱۵۰ گرم ، نعنا : ۱۰۰ گرم ، گشنیز : ۵۰ گرم
. سبزیجات محلی خلواش ، چوچاق : ۱۰۰ گرم
. پیاز : ۱ عدد
رب انار : ۵ قاشق غذاخوری
. نمک و فلفل و گلپر : به اندازه لازم
دستور پخت :
. ابتدا گوشت چرخ کرده و پیاز ، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و ورز می دهیم و به شکل قلقلی در می آوریم .
. گردو را کاملا خورد میکنیم که کاملا پودر شود سپس روی حرارت گذاشته تا داغ شود . حالا ۳ لیوان آب یخ روی گردو ریخته تا دوباره حرارت ببیند .
. سبزی هایمان را داخل روغن می ریزیم و تفت می دهیم .
. بعد از آنکه آب و گردو جوش آمد سبزی هایی که از قبل سرخ کرده بودیم را به آن اضافه می کنیم و رب انار را هم اضافه می کنیم .
. حالا قلقلی هایمان را که از قبل آماده کرده بودیم را در روغن تفت می دهیم و سپس به خورش اضافه می کنیم .
. بگذارید ۱ ساعت روی حرارت ملایم قرار گیرد تا کاملا جا بیفتد .
نکته :
. میزان نعناع در سبزی شمالی باید کمتر از بقیه سبزی ها باشد .
. اگر سبزی محلی نداشتید می توانید از پونه استفاده کنید و یا اینکه حذف کنید .
می توانید گاهی مقداری آب سرد به خورش اضافه کنید تا روغن گردو در بیاید .
طرز تهیه خانگی انار بیج گیلانی
این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .