طرز تهیه خانگی انار بیج گیلانی

طرز تهیه خانگی انار بیج گیلانی

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه خانگی انار بیج گیلانی در خدمت شما کاریران گرامی هستیم .

خورش انار بیج یا انار آویج یکی از لذیذ ترین و خوشمزه ترین خورش ها می باشد که جز غذاهای شمالی محسوب می شود .

در این خورش از سبزی محلی خالواش استفاده می شود .

این نوع سبزی ممکن است در بسیاری از مناطق یافت نشود بنابراین در این دستور پخت موادی که میتونین جایگزین کنید را برای شما عزیزان مطرح می کنم .

مواد لازم :

. گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم

. گردو خورد شده : ۱ پیمانه

. سبزی ( تره ، جعفری ، نعنا ، گشنیز ) : ۵۰۰ گرم  تره : ۲۰۰ گرم ، جعفری : ۱۵۰ گرم ، نعنا : ۱۰۰ گرم ، گشنیز : ۵۰ گرم

. سبزیجات محلی خلواش ، چوچاق : ۱۰۰ گرم

. پیاز : ۱ عدد

رب انار : ۵ قاشق غذاخوری

. نمک و فلفل و گلپر : به اندازه لازم

دستور پخت :

. ابتدا گوشت چرخ کرده و پیاز ، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و ورز می دهیم و به شکل قلقلی در می آوریم .

. گردو را کاملا خورد میکنیم که کاملا پودر شود سپس روی حرارت گذاشته تا داغ شود . حالا ۳ لیوان آب یخ روی گردو ریخته تا دوباره حرارت ببیند .

. سبزی هایمان را داخل روغن می ریزیم و تفت می دهیم .

. بعد از آنکه آب و گردو جوش آمد سبزی هایی که از قبل سرخ کرده بودیم را به آن اضافه می کنیم و رب انار را هم اضافه می کنیم .

. حالا قلقلی هایمان را که از قبل آماده کرده بودیم را در روغن تفت می دهیم و سپس به خورش اضافه می کنیم .

. بگذارید ۱ ساعت روی حرارت ملایم قرار گیرد تا کاملا جا بیفتد .

نکته :

. میزان نعناع در سبزی شمالی باید کمتر از بقیه سبزی ها باشد .

. اگر سبزی محلی نداشتید می توانید از پونه استفاده کنید و یا اینکه حذف کنید .

می توانید گاهی مقداری آب سرد به خورش اضافه کنید تا روغن گردو در بیاید .

طرز تهیه خانگی انار بیج گیلانی

طرز تهیه خانگی انار بیج گیلانی

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.