طرز تهیه ترشی انبه خوشمزه

ترشی انبه پنجابی

۳ کیلو انبه خام
۱ فنجان هسته انبه برش خورده
۲۵۰ گرم بذر شنبلیله
۱۵۰ گرم دانه خردل
۲۵۰ گرم دانه های رازیانه
۳ قاشق غذاخوری دانه های فلفل دلمه ای
۸ قاشق غذاخوری پودر چیلی قرمز
۷ قاشق چایخوری پودر زردچوبه
۳ قاشق چایخوری Asafoetida
۳۰۰ گرم نمک
روغن خردل به میزان لازم

روش درست کردن ترشی انبه

کل ادویه ها را به مدت یک روز زیر نور آفتاب خشک کنید تا رطوبت آن گرفته شود.
دانه خردل ، رازیانه و شنبلیله را درشت خرد کنید.
انبه را با دستمال پارچه ای بشویید و پاک کنید.
روغن خردل را گرم کنید و سپس بگذارید تا به دمای اتاق برسد.
انبه های خام را به قطعات متوسط ​​خرد كنید ، مقداری هسته های خرد شده را نیز اضافه كنید زیرا طعم خوبی نیز دارند و برای معده درد مفید هستند.
در یک کاسه بزرگ و گسترده ادویه خرد شده و تمام ادویه های پودر شده را در قطعات انبه خرد شده اضافه کنید.
خوب مخلوط کنید و یک روز روی آن را بپوشانید.
روز بعد کاسه را با پارچه بپوشانید و به مدت چند ساعت در معرض نور آفتاب باشید.
ظرف نگهداری را نیز به مدت یک روز در معرض نور آفتاب نگه دارید و کاملاً خشک کنید ، اکنون ترشی انبه را پس از یک روز در این شیشه منتقل کنید.
روغن خردل را در شیشه اضافه کنید ، روغن حداقل ۱ اینچ از ترشی بالاتر خواهد بود.
قبل از شروع استفاده ، شیشه را با درپوش بپوشانید و بگذارید یک هفته بماد.

نکته های مهم ترشی انبه

اول و مهمترین ، شما باید انبه ها را کاملاً پاک کرده و خشک کنید ، حتی کمترین مقدار آب یا رطوبت در انبه یا در ظرف نگهداری کافی است تا قارچ و کپک زده و ترشی شما خراب شود.
مقدار نمک باید به طور دقیق اندازه گیری شود زیرا به عنوان ماده نگهدارنده ترشی عمل می کند.
ترشی را باید تمام مدت با یک لایه روغن پوشانده شود.
گاهی اوقات ظرف ترشی را برای چند ساعت در معرض نور آفتاب قرار دهید.

من از روغن خردل در ترشی استفاده کرده ام اما می توانید هر روغنی را که به طور معمول در ترشی خود اضافه می کنید اضافه کنید.

همچنین ظروفی که برای تهیه از آنها استفاده می کنید باید تمیز و کاملا خشک باشند

انبه های خام و سفت تهیه کنید تا بهترین ترشی تهیه شود

اندازه گیری ترکیبات را دقیق نگه دارید. کم یا زیاد کمتر می تواند طعم و حتی ترشی را خراب کند

برای نتیجه بهتر ، نمک را قبل از افزودن به مخلوط ، تفت دهید. این امر باعث تبخیر رطوبت نمک می شود

برای اینکه ترشی به مدت طولانی تری نگه دارید ، آن را در یخچال یا مکان خنک و دور از رطوبت نگهداری کنید.

ترشی انبه

ترشی انبه سنتی

ترشی انبه یک روش عالی برای استفاده از انبه خام است که بسیار خوشمزه است.

۴ فنجان یا نیم کیلوگرم انبه خام مکعبی
¼ فنجان نمک
۲ قاشق غذاخوری دانه شنبلیله درشت آسیاب شده
۲ قاشق غذاخوری دانه  رازیانه
۲ قاشق غذا خوری پودر چیلی
۱ قاشق چایخوری پودر  زردچوبه
۱ فنجان روغن خردل

پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه ترشی میوه و سبزیجات در خانه” را نیز مطالعه بفرمایید.

قطعات انبه را در بشقاب نگه دارید تا چند ساعت خشک شود. این به از بین بردن هرگونه رطوبت از قطعات انبه کمک می کند.
همه ادویه ها را با انبه مخلوط کرده و به یک ظرف تمیز منتقل کنید.
روغن را روی انبه ها ریخته و برای مدت ۱ ماه در آفتاب نگه دارید.
هر چند روز یکبار ، در حین نگهداری ترشی در آفتاب ، محتویات را با یک قاشق تمیز و خشک هم بزنید.
بعد از ۶ و ۷ روز ترشی آماده است ، هنگامی که قطعات انبه نرم شد و به راحتی می توان آن را با قاشق برش داد.
این را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

طرز درست کردن ترشی انبه

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.