آشپزیدسر

طرز تهیه تخمه کدو اسپایسی ، پیشنهاد ویژه یلدایی

طرز تهیه تخمه کدو اسپایسی ، پیشنهاد ویژه یلدایی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه تخمه کدو اسپایسی ، پیشنهاد ویژه یلدایی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

تخمه کدو- یک و نیم فنجان
کره آب شده – ۲ قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل، پودر سیر – به میزان دلخواه
ادویه کاجون (اختیاری) – نصف قاشق چای‌خوری
مواد ادویه کاجون
آویشن خشک – دو و یک چهارم قاشق غذاخوری
پودر سیر – ۲ قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا – دو و نیم قاشق غذاخوری
پودر پیاز – یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز – نصف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه -یک قاشق غذاخوری
نمک – نصف قاشق غذاخوری
( همه مواد را با هم مخلوط کنید)

روش تهیه
۱- فر را روی دمای ۱۴۸ درجه سانتی گراد قرار دهید. تخمه های کدو را بشویید و آب کشی کنید.۲- می توانید تخمه ها را کامل تمیز نکنید و مقداری از رشته های کدو را برای طعم بهتر نگه دارید.۳- تخمه های کدو را داخل کاسه ای بریزید. کره آب شده را به آن اضافه کنید و سپس نمک، فلفل، پودر سیر و ادویه کاجون را به آن بیفزایید .
۴- تخمه ها را خوب با کره و ادویه ترکیب کنید تا مزه دار شود.۵- تخمه ها را داخل سینی فر بریزید و پخش کنید.
۶- سینی فر را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.۷- گاهی تخمه ها را هم بزنید تا همه جای آن برشته شود.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا