طرز تهیه آش زمستانی متفاوت با طعم خاص و کلسیم فراوان
طرز تهیه آش زمستانی متفاوت با طعم خاص و کلسیم فراوان
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه آش زمستانی متفاوت با طعم خاص و کلسیم فراوان ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
مواد لازم برای ۶ نفر
سبزی آش – ۵۰۰گرم
اسفناج – ۵۰۰گرم( به دلخواه)
کشک – یک لیوان
برنج – یک چهارم لیوان
پیاز – ۴ عدد متوسط
عدس – نصف لیوان
نخود – نصف لیوان
لوبیا چیتی – نصف لیوان
گندم – نصف لیوان
روغن سرخ کردنی – به میزان لازم
نعناع خشک – به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه – به مقدار کافی
۱- ابتدا حبوبات را از چند ساعت قبل بشویید و خیس کنید. بهتر است نخود و لوبیا را با هم خیس کنید و عدس را در ظرفی جداگانه بپزید. ( چون زمان پخت این حبوبات متفاوت است).
در این حین چند بار آب حبوبات را عوض کنید.
۲- گندم را هم جداگانه در ظرفی دیگر خیس و چند بار آب آن را عوض کنید.۳- برنج را بشویید و از چند ساعت قبل خیس کنید. ۴- نخود ، لوبیا و گندم را به همراه مقدار کافی آب در یک قابلمه مناسب بریزید تا کاملا پخته شود و عدس و برنج را به آن ها اضافه کنید تا همه مواد با هم پخته شود. ۵- حین پختن حبوبات سبزیها را هم تمیز کنید و بشویید. بعد از خشک شدن سبزیجات آنها را خرد کنید و داخل حبوبات پخته شده بریزید. پیازها را خلالی کنید و در مقداری روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی شود.۶- نیمی از پیازها را داخل آش بریزید و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید.۷- بعد از اینکه یکی دوقل خورد آش را بچشید .
۸- در پایان کشک را اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن آن را از روی حرارت بردارید.
۹- نعناع را هم درحدی که فقط یکی دو چرخ در روغن بخورد تفت دهید و آش را با نصف پیار داغی که مانده و نعناع و کشک تزیین کنید.
منبع،خراسان