آشپزیغذاهای خارجی

طرز تهیه آش زمستانی متفاوت با طعم خاص و کلسیم فراوان

طرز تهیه آش زمستانی متفاوت با طعم خاص و کلسیم فراوان

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه آش زمستانی متفاوت با طعم خاص و کلسیم فراوان ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

مواد لازم برای ۶ نفر
سبزی آش – ۵۰۰گرم
اسفناج – ۵۰۰گرم( به دلخواه)
کشک – یک لیوان
برنج – یک چهارم لیوان
پیاز – ۴ عدد متوسط
عدس – نصف لیوان
نخود – نصف لیوان
لوبیا چیتی – نصف لیوان
گندم – نصف لیوان
روغن سرخ کردنی – به میزان لازم
نعناع خشک – به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه – به مقدار کافی

۱- ابتدا حبوبات را از چند ساعت قبل بشویید و خیس کنید. بهتر است نخود و لوبیا را با هم خیس کنید و عدس را در ظرفی جداگانه بپزید. ( چون زمان پخت این حبوبات متفاوت است).

در این حین چند بار آب حبوبات را عوض کنید.

۲- گندم را هم جداگانه در ظرفی دیگر خیس و چند بار آب آن را عوض کنید.۳- برنج را بشویید و از چند ساعت قبل خیس کنید. ۴- نخود ، لوبیا و گندم را به همراه مقدار کافی آب در یک قابلمه مناسب بریزید تا کاملا پخته شود و عدس و برنج را به آن ها اضافه کنید تا همه مواد با هم پخته شود. ۵- حین پختن حبوبات سبزی‌ها را هم تمیز کنید و بشویید. بعد از خشک شدن سبزیجات آن‌ها را خرد کنید و داخل حبوبات پخته شده بریزید. پیازها را خلالی کنید و در مقداری روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی شود.۶- نیمی از پیازها را داخل آش بریزید و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید.۷- بعد از این‌که یکی دوقل خورد آش را بچشید .
۸- در پایان کشک را اضافه کنید و بعد از کمی هم زدن آن را از روی حرارت بردارید.
۹- نعناع را هم درحدی که فقط یکی دو چرخ در روغن بخورد تفت دهید و آش را با نصف پیار داغی که مانده و نعناع و کشک تزیین کنید.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

دکمه بازگشت به بالا