آشپزیغذاهای ایرانی

طرز تهیه آش برنج همدان

طرز تهیه آش برنج همدان

هم اکنون در بخش آشپزی از مجله آنلاین فارسی ها با طرز تهیه آش برنج همدان بسیار خوش طعم در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

امیدواریم دوست داشته باشید .

طرز تهیه آش برنج همدان

طرز تهیه آش برنج همدان

مواد لازم

برنج ۱ فنجان

عدس ۱/۴ فنجان

گشنیز خرد شده ۲۵۰ گرم

آب قلم ۳ فنجان

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

یک عدد قلم را از شب قبل با آب و نمک روی شعله قرار دهید تا خوب پخته شود .

برنج را ۲ ساعت قبل از شروع پخت غذا خیس کنید .

آب قلم را با برنج خیس خورده مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند .

حالا گشنیز و عدس و نمک را اضافه کنید و حرارت شعله را کم کنید تا آش خوب جا بیفتد و لعاب بیندازد .

پس از جا افتادن کامل ، میتوانید آش را به همراه ماست یا آبغوره میل کنید .

نوش جان !

همچنین در فارسی ها به شما کاربران گرامی پیشنهاد میکنیم مطلب زیر را بخوانید :

 

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

دکمه بازگشت به بالا