طرز تهیه شیش تاووک کبابی غذای خوشمزه لبنانی

شیش تاووک چیست؟

در زبان ترکی ، کلمه “شیش” به معنی سیخ است و “تاووک” نیز که به معنی تاوک است به معنی مرغ است. شیش تاووک در اصل سیخ مرغ یا کباب مرغ است که در یک ماریناد بر پایه ماست با مرکبات ، سیر و مقدار زیادی ادویه جات ترشی جات غوطه ور شده است. در اصل ، این غذا بخشی از غذاهای ترکی بود ، شیش تاووک در بسیاری از مناطق خاورمیانه ، از جمله مصر و شام در زمان حکومت عثمانی از ۱۵۱۶ تا ۱۹۱۸ سرو می شده است، اما در لبنان هم به یک غذای محبوب تبدیل شد.

برای تهیه این غذا در خانه ، مرغ را با مزه دار کردن در ماریناد بر پایه ماست شروع می کنید ، سپس مرغ ترشی را روی سیخ می چسبانید و تا حد آبدار کباب می کنید! شما می توانید با سالاد مدیترانه ای مورد علاقه خود و طرف های آن مانند سیب زمینی سرخ کرده یونانی ، و شیرینی هایی مانند توم ، تاتزیکی یا هوموس نوش جان کنید.

تفاوت بین مرغ tawook و shawarma چیست؟

در حالی که مشابه ، تاووک مرغ و شاورما مرغ یکسان نیستند. بله ، هر دو از مرغ بدون پوست و استخوان ساخته شده اند و طعم خاصی دارند ، اما در ماریناد و طرز تهیه هر غذا تفاوت وجود دارد.

تفاوت اصلی در ماریناد استفاده از ماست است و همچنین تفاوت در طعم و مزه آن وجود دارد. تاووک از ترشی بر پایه ماست با لیمو ، سیر ، ادویه-مانند پونه کوهی ، فلفل دلمه ای و زنجبیل-و چند قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده می کند که به مرغ کبابی رنگ قرمز زیبایی می دهد. از طرف دیگر ، شاورما ماست و گوجه فرنگی را کنار می گذارد و بیشتر به روغن زیتون و مرکبات برای پایه ، پیاز ، سیر و لیست طولانی تری از ادویه جات ترشی جات ترشی جات ترشح می کند ، از جمله زردچوبه ، زیره ، گشنیز ، و فلفل دلمه ای.

روش تهیه و پخت نیز متفاوت است. شوی تاووک روی سیخ کباب می شود ، در حالی که شاورما به طور سنتی ساعت ها تفت داده می شود ، اگرچه برای تهیه آن در خانه ، من شاورمای مرغ خود را در فر می پزم برای یک گزینه آسان همچنین می توانید آن را در ماهیتابه درست کنید.

چرا ماریناد مبتنی بر ماست کار می کند؟

در حال حاضر شما می دانید که ماریناد تاووک بر اساس ماست همه چیز را تغییر می دهد! هم با گوشت و هم با مرغ ، کار ماریناد این است که ضمن طعم دادن ، مزه دار شود. ماست خامه ای و طعم دهنده به عنوان یک طعم دهنده عالی عمل می کند ، اما مهمتر اینکه ماست دارای اسید لاکتیک و کلسیم است ، پروتئین ها را به آرامی تجزیه می کند تا گوشت بسیار نرم و آبدار شود.

با ماریناد ماست ، بر خلاف ماریناد بسیار اسیدی یا حاوی سرکه ، می توانید اجازه دهید مرغ ساعت ها یا یک شب در یخچال بماند بدون اینکه نگران سخت شدن یا لاستیک شدن آن باشید.

طرز تهیه شیش تاووک کبابی لبنانی

آنچه برای ماریناد شیو تاووک لازم دارید:

طرز تهیه شیش تاووک

ماریناد این سیخ های مرغ تند و پر طعم است و اگر وقت داشته باشید ، می خواهید چند ساعت به مرغ در یخچال بدهید تا طعم ماریناد را خیس کند! در اینجا آنچه شما برای تهیه ماریناد نیاز دارید:

ماست یونانی ساده
آب لیمو و پوست لیمو
روغن زیتون
رب گوجه فرنگی
سیر … مقدار زیادی!
فلفل قرمز
فلفل دلمه ای
پونه کوهی خشک شده
دارچین
جوز هندی
زنجبیل زمینی
فلفل قرمز ، کمی

این سیخ های مرغ بسیار آسان تهیه می شوند – شما می توانید به راحتی صبحانه ماریناد را با هم بریزید و با مرغ آماده کباب شدن به خانه بیایید! زمان کباب کردن فقط ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است ، بنابراین برای مهمانی ها هم عالی است!

ماریناد درست کنید. در یک کاسه بزرگ ، ماست ، آب لیمو ، روغن زیتون ، سیر و ادویه ها را با هم مخلوط کنید.

مرغ را آماده کنید. من از مرغ بدون استخوان و بدون پوست استفاده کردم ، به قطعات خرد شده (سینه نیز کار می کند). مرغ را خشک کرده و از هر دو طرف آن را با نمک خوب مزه دار کنید.

ران مرغ بدون استخوان بر روی تخته برش تکه تکه شده است

مرغ را ماریناد کنید. تمام تکه های مرغ را به طور مساوی با ماریناد بپوشانید. اگر وقت دارید ، توصیه می کنم مرغ را بپوشانید و ۴ تا ۸ ساعت در یخچال بگذارید. در غیر این صورت ، حداقل می توانید مرغ را در حین گرم شدن کباب مرین کنید.

سیخ های مرغ را کباب کنید. گریل را روی متوسط ​​گرم کنید و توری ها را کمی چرب کنید. تکه های مرغ را روی سیخ بکشید ، در صورت لزوم تکه های بزرگتر را از وسط تا کنید.

سیخ ها را روی گریل گرم شده در یک لایه قرار دهید. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط ​​بپزید و هر ۵ تا ۷ دقیقه آن را بچرخانید تا مرغ کاملاً بپزد.

طرز تهیه شیش تاووک

 

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه به روش لبنانی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

نکاتی در مورد بهتر شدن شیش تاووک کبابی

این نکات ساده را برای بهترین نتیجه دنبال کنید:

مرغ را به قطعات مساوی برش دهید. تمام تکه های مرغ را به اندازه های مشابه برش دهید ، تا به طور یکنواخت بپزند. من هنگام کار با ران های بدون استخوان تمایل دارم تکه های بزرگتر مرغ را دوست داشته باشم.

اگر می توانید زمان پخت غذا را کوتاه نکنید! در حالی که ماریناد ماست به طعم دادن به مرغ کمک می کند ، همچنین باعث لطافت آن می شود و محصول نهایی را آبدارتر می کند. بین ۲ تا ۸ ساعت در یخچال شلیک کنید ، اما اگر وقت ندارید ، حداقل ۳۰ دقیقه امتحان کنید (و اگر مرغ در یخچال بود ، می توانید آن را چند دقیقه در اتاق قرار دهید).

چگونه تشخیص دهیم که مرغ کبابی تمام شده است؟ دقیق ترین راه برای تشخیص زمان انجام مرغ کبابی استفاده از دماسنج داخلی است. وقتی مرغ به ۱۶۵ درجه فارنهایت می رسد ، انجام می شود.

اگر از سیخ های چوبی ، حتماً آنها را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت قبل از قرار دادن روی کوره در آب خیس کنید.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.