سینه ی مرغ با سس بشامل

سینه ی مرغ با سس بشامل

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”سینه ی مرغ با سس بشامل” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

سس بشامل زاده ی ذائقه ی فرانسوی ها است که این سس در کل اروپا محبوبیت دارد و ترکیب این سس با سینه ی مرغ پدید آورنده ی غذایی لذیذ خواهد بود.

مواد لازم برای سینه ی مرغ با سس بشامل
سینه مرغ بدون استخوان و یا فیله مرغ:۶۰۰ گرم
فلفل دلمه:۲ تا ۳ عدد
کره:۵۰ گرم
سیب زمینی درشت:۵/۱کیلوگرم
نمک و فلفل:به قدر کافی
روغن:فراوان برای سرخ کردن سیب زمینی

طرز تهیه سینه ی مرغ با سس بشامل
ابتدا مرغ را خرد کرده و با کره تفت دهید ، فلفل دلمه ای را هم ریز خرد کنید و با مرغ تفت دهید تا سرخ شود ، در آخر نمک و فلفل را اندازه کنید.

در این فاصله سیب زمینی ها را خلالی خرد کرده و با روغن سرخ کنید ، مرغ ها را در ظرف مورد نظر بچینید و خلال های سیب زمینی را کنار آن بریزید و با سس بشامل میل کنید.

طرز تهیه سس بشامل

برای درست کردن سس بشامل ، یک عد پیاز را رنده کرده و با مقداری روغن سرخ کنید ، یک قاشق آرد افزوده و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. یک لیوان شیر را به آرامی بریزید و هم بزنید تا بجوشد و کمی غلیظ شود.

سس را از روی حرارت بردارید و ۷۵ گرم خامه را افزوده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

نکات تکمیلی در مورد سینه ی مرغ با سس بشامل

سینه ی مرغ با سس بشامل جزو خوراک – مرغ و پرنده میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
سینه ی مرغ با سس بشامل را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.