“سمبوسه رولی” با گوشت چرخ کرده در خانه

“سمبوسه رولی” با گوشت چرخ کرده در خانه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”“سمبوسه رولی” با گوشت چرخ کرده در خانه” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

سمبوسه نوعی خوراکی یا غذای سرخ کردنی است که بسیار پرطرفدار است و معروفترن نوع آن، سمبوسه سیب زمینی، سمبوسه گوشت، سمبوسه پیتزایی می باشد.
مواد لازم سمبوسه رولی
سیب زمینی:۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده :۲۰۰ گرم
پیاز:۲ عدد متوسط
تره و جعفری :به مقدار لازم
نمک ، فلفل و زردچوبه :به مقدار کافی
نان لواش:به مقدار لازم
پخت سمبوسه رولی

دستور پخت سمبوسه رولی :
داخل تابه ی مقداری روغن بریزید و پیاز را داخل آن تفت دهید ، بعد از کمی طلایی شدن پیاز ، گوشت را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

در حین تفت مقداری هم نمک ، فلفل و زردچوبه داخل آن بریزید و هم بزنید.

سیب زمینی ها را با مقداری آب بپزید.بعد پوست آن را جدا کنید و با رنده درشت رنده کنید.

برای درست کردن انواع دیگر سمبوسه ها به لینک زیر مراجعه نمایید

طرز تهیه انواع سمبوسه

تره و جعفری را خرد کنید و به همراه سیب زمینی های رنده شده به مواد گوشتی اضافه کنید. مایه سمبوسه را خوب مخلوط کنید.

نان لواش ها را به صورت مستطیلی در اندازه دلخواه ببرید و مقداری از مواد سمبوسه را داخل نان ها ریخته و به صورت رول بپیچید.

داخل ظرفی روغن زیاد بریزید و بگذارید تا داغ شود.بعد سمبوسه ها را در روغن سرخ کنید و برای گرفتن روغن اضافه اش ، آنها را روی دستمال روغن گیر قرار دهید.

سمبوسه های آماده شده را به همراه سس فلفل و خردل سرو کنید.

سمبوسه رولی

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.