رولت خرما و گردو را چطور درست کنم ؟

رولت خرما و گردو را چطور درست کنم ؟

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”رولت خرما و گردو را چطور درست کنم ؟” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

طرز تهیه رولت خرما و گردو

آرد : ۳ پیمانه

خرما : ۲ کیلو

روغن : ۳ قاشق مرباخوری

دارچین و زنجبیل : به مقدار لازم

گردو : به مقدار لازم

پودر نارگیل : به مقدار لازم

طرز تهیهرولت خرما و گردو :

ابتدا هسته های خرما را از آن ها جدا کنید و خرماهای هسته گرفته شده را یک بار چرخ کنید.

در ظرف مناسبی روغن بریزید و آن را روی حرارت مستقیم گاز قرار دهید.خرما های چرخ شده را در روغن بریزید و تفت دهید.حواستان باشد که مقدار حرارت نباید زیاد باشد تا خرما ها حالت خشک پیدا نکنند و سپس دارچین و زنجبیل را با توجه به ذائقه خودتان به خرما ها اضافه کنید.

مرحله بعد تفت دادن آرد است که برای این کار ابتدا باید آرد را الک کنید.پس از الک کردن آن را در تابه ای بریزید و تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.

نحوه رول کردن و انجام مراحل پایانی طرز تهیه رولت خرما و گردو

کف سینی کیسه فریزر پهن کرده و آن را با روغن چرب کنید. مایه خرما  را روی سینی بریزید و آن را با قاشق صاف کنید. مقداری از آرد تفت داده شده را نیز روی خرما ها بریزید. از گردو  برای پوشش مواد استفاده کنید. در این مرحله باید رول کنید تا رولت خرمای شما شکل بگیرد.

این کار با کیسه فریزر زیر مواد امکان پذیر است. پس از رول کردن به مدت چهار تا پنج ساعت مواد را داخل یخچال قرار دهید. بعد رولت های خرمایی را از یخچال خارج و آن ها را برش دهید. جهت تزئین رولت خرما و گردو می توان از کنجد، پور پسته و نارگیل و… استفاده کرد.

رولت خرما و گردو را چطور درست کنم ؟
رولت خرما و گردو را چطور درست کنم ؟

طرز تهیه رولت خرما با بیسکویت 

 

مواد لازم 
خرمای دشتستان (نوعی خرمای به هم چسبیده)دو لیوان بدون هسته
کره ۵۰ گرم
خرده‌های درشت بیسکویت پتی بوریک لیوان
مغز گردو یا مغز پستهبه مقدار لازم
دارچینیک قاشق غذاخوری
پودر نارگیل (برای غلتاندن خرما)به مقدار کافی

دستور تهیه رولت خرما با بیسکویت :

  • خرما را بشویید و هسته‌ی آن را جدا کنید، اگر دارای پوست ضخیم است بهتر است که پوست آن را نیز بگیرید.
  • کره را در یک تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا کره ذوب شود.
  • سپس خرما‌ها را در تابه بریزید و مدام هم زده و تفت دهید تا نرم و له شوند.
  • شعله را خاموش کرده و دو دقیقه صبر کنید تا کمی از حرارت بیفتد، سپس بیسکویت‌های خرد شده را همراه با مغز پسته یا مغز گردو به آن اضافه کرده و خوب مواد را با هم مخلوط کنید.
  • دارچین را نیز اضافه و با مواد مخلوط کنید.
  • مواد باید کمی سفت شوند.
  • اکنون کمی از مواد را بردارید (به اندازه‌ی یک پرتقال) و آن را رول کنید، سپس در ظرف حاوی پودر نارگیل بغلتانید و آن را در یک ظرف بچینید. این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شوند.
  • پس از اینکه مواد تمام شدند ظرف حاوی رولت خرما را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شوند.
  • پس از آن ظرف را از یخچال خارج کنید و رول‌ها را با یک چاقوی تیز به صورت رولت برش بزنید و در یک ظرف بچینید.

 

منبع : ستاره ،خبر فوری ،ساعت ۲۴

 

5/5 - (1 امتیاز)
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.