آشپزیدسر

روش درست کردن کاچی

روش درست کردن کاچی

هم اکنون در مجله آنلاین زندگی با روش درست کردن کاچی در خدمت شما دوستان گرامی هستیم .

کاچی یکی از دسرهای فوق العاده خوشمزه و لذیذی ایرانی است که طعم بسیار خوب و لطیفی دارد .

این دسر خوشمزه در ماه مبارک رمضان بسیار زیاد درست شده و می تواند یک وعده بسیار مناسب برای افطار باشد .

روش درست کردن کاچی

روش درست کردن کاچی

در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم

آرد گندم : ۱ پیمانه

آب : ۳ پیمانه

کره : ۱۰۰ گرم

گلاب : ۱/۲ پیمانه

شکر : ۱ پیمانه

زعفران : به مقدار لازم

طرز تهیه

در ابتدا کره را داخل یک ماهیتابه قرار داده و آن را روی شعله می گذاریم تا آب شود .

پس از اینکه کره آب شد ، آرد را در داخل ماهیتابه میریزیم و آن را روی یک شعله مناسب تفت می دهیم .

این کار را تا وقتی ادامه می دهیم تا محتویات داخل ماهیتابه کم کم تغییر رنگ دهد و تیره تر شود .

حالا باید شربت کاچی را آماده کنیم .

آب و شکر را داخل یک قابلمه ریخته و آن را روی یک شعله مناسب قرار دهید .

سپس آب را تا حدی هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود .

سپس زعفران را در داخل قابلمه میریزیم و در آخر گلاب را اضافه کرده و پس از اینکه قل زد ، شعله را خاموش می کنیم تا بوی گلاب نپرد .

وقتی که آرد در داخل ماهیتابه به رنگ مدنظر رسید ، شربت را کم کم به آرد اضافه می کنیم .

برای اینکه آرد گوله نشود لازم است آن را به سرعت هم بزنید .

دقت کنید در این مرحله شعله گاز باید ملایم باشد .

شربت را به تدریج اضافه کرده و آن را هم بزنید تا بافت لطیف و نرمی از کاچی درست شود .

نوش جان !

این مطلب از بخش دسر فارسی ها برای شما گردآوری شده است .

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا