روش درست کردن کاچی
هم اکنون در مجله آنلاین زندگی با روش درست کردن کاچی در خدمت شما دوستان گرامی هستیم .
کاچی یکی از دسرهای فوق العاده خوشمزه و لذیذی ایرانی است که طعم بسیار خوب و لطیفی دارد .
این دسر خوشمزه در ماه مبارک رمضان بسیار زیاد درست شده و می تواند یک وعده بسیار مناسب برای افطار باشد .
روش درست کردن کاچی
در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم
آرد گندم : ۱ پیمانه
آب : ۳ پیمانه
کره : ۱۰۰ گرم
گلاب : ۱/۲ پیمانه
شکر : ۱ پیمانه
زعفران : به مقدار لازم
طرز تهیه
در ابتدا کره را داخل یک ماهیتابه قرار داده و آن را روی شعله می گذاریم تا آب شود .
پس از اینکه کره آب شد ، آرد را در داخل ماهیتابه میریزیم و آن را روی یک شعله مناسب تفت می دهیم .
این کار را تا وقتی ادامه می دهیم تا محتویات داخل ماهیتابه کم کم تغییر رنگ دهد و تیره تر شود .
حالا باید شربت کاچی را آماده کنیم .
آب و شکر را داخل یک قابلمه ریخته و آن را روی یک شعله مناسب قرار دهید .
سپس آب را تا حدی هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود .
سپس زعفران را در داخل قابلمه میریزیم و در آخر گلاب را اضافه کرده و پس از اینکه قل زد ، شعله را خاموش می کنیم تا بوی گلاب نپرد .
وقتی که آرد در داخل ماهیتابه به رنگ مدنظر رسید ، شربت را کم کم به آرد اضافه می کنیم .
برای اینکه آرد گوله نشود لازم است آن را به سرعت هم بزنید .
دقت کنید در این مرحله شعله گاز باید ملایم باشد .
شربت را به تدریج اضافه کرده و آن را هم بزنید تا بافت لطیف و نرمی از کاچی درست شود .
نوش جان !
این مطلب از بخش دسر فارسی ها برای شما گردآوری شده است .