آشپزیغذاهای ایرانی

رمز و راز تهیه خورش قیمه لعابدار و خوش رنگ

رمز و راز تهیه خورش قیمه لعابدار و خوش رنگ

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” رمز و راز تهیه خورش قیمه لعابدار و خوش رنگ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

قیمه یکی از ‌خورشت‌های پرطرفدار ما ایرانی‌هاست و برای این که هر کسی با بو کردن قابلمه در بسته بفهمد که خورشت ما چیست بهتر است به نکات زیر توجه کنید:

۱- همه ما می‌دانیم نرم و خوش پخت بودن لپه یکی از عوامل موثر در طعم و مزه‌ قیمه است پس در ابتدا و برای طبخ بهتر لپه ها، آن‌ها را همراه با آب و نصف پیاز بپزید. چون در غیر این‌صورت خورشت‌تان کدر می‌شود و مزه آبگوشت می‌گیرد.

۲- در طول مدت جوشیدن لپه ها کف سفید رنگ ایجاد شده روی آن را بگیرید چراکه همین کف یکی از عوامل تیره شدن رنگ قیمه است.

۳- اگر می‌خواهید رنگ دلنشین و هوس برانگیز رب سرخ شده را در قیمه‌ ببینید در تابه‌ جدا پیاز را سبک و سپس رب را اضافه ‌کنید و مواد را (باحرارت بالا) تفت دهید تا از خامی دربیاید. بعد حرارت را کم ‌کنید و پنج قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و نصف قاشق غذاخوری گلاب به تابه اضافه کنید. این مخلوط را کم کم به گوشت در حال پخت بیفزایید و رنگ و عطر بی نظیر قیمه را ببینید و حس کنید.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا