رمز و راز تهیه خورش قیمه لعابدار و خوش رنگ

رمز و راز تهیه خورش قیمه لعابدار و خوش رنگ

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” رمز و راز تهیه خورش قیمه لعابدار و خوش رنگ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

قیمه یکی از ‌خورشت‌های پرطرفدار ما ایرانی‌هاست و برای این که هر کسی با بو کردن قابلمه در بسته بفهمد که خورشت ما چیست بهتر است به نکات زیر توجه کنید:

۱- همه ما می‌دانیم نرم و خوش پخت بودن لپه یکی از عوامل موثر در طعم و مزه‌ قیمه است پس در ابتدا و برای طبخ بهتر لپه ها، آن‌ها را همراه با آب و نصف پیاز بپزید. چون در غیر این‌صورت خورشت‌تان کدر می‌شود و مزه آبگوشت می‌گیرد.

۲- در طول مدت جوشیدن لپه ها کف سفید رنگ ایجاد شده روی آن را بگیرید چراکه همین کف یکی از عوامل تیره شدن رنگ قیمه است.

۳- اگر می‌خواهید رنگ دلنشین و هوس برانگیز رب سرخ شده را در قیمه‌ ببینید در تابه‌ جدا پیاز را سبک و سپس رب را اضافه ‌کنید و مواد را (باحرارت بالا) تفت دهید تا از خامی دربیاید. بعد حرارت را کم ‌کنید و پنج قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و نصف قاشق غذاخوری گلاب به تابه اضافه کنید. این مخلوط را کم کم به گوشت در حال پخت بیفزایید و رنگ و عطر بی نظیر قیمه را ببینید و حس کنید.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.