آشپزیغذاهای ایرانی

راز خوشمزه شدن قرمه سبزی

راز خوشمزه شدن قرمه سبزی

خورشت

بدون شک خورشت قورمه سبزی یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است که به عنوان معیار آشپزی حرفه ای در نظر گرفته می شود .

برای این که بتوانید خورشت قورمه سبزی را خوشمزه و لعاب‌دار تهیه کنید باید نکات غلیظ شدن و جا افتادن آن را به‌خوبی بدانید.

۱- سبزی استفاده شده در خورشت قورمه سبزی حتما باید خیلی خوب خرد شده باشد

و اگر ریز نباشد هر قدر هم بجوشد غلیظ نمی شود و لعاب نمی‌اندازد.

۲- سبزی خرد شده را حتما به خوبی سرخ کنید تا خورشت آبکی نشود و آب نیندازد.

۳- سبزی سرخ شده را قبل از پخت خورشت قورمه سبزی با گوشت تفت بدهید

این کار باعث لعاب‌دار شدن خورشت می‌شود.

۴- سبزی که برای قورمه سبزی انتخاب می‌کنید باید اسفناج و تره هم داشته باشد

تا خورشت شما را غلیظ کند. اگر اسفناج در دسترس نبود از برگ چغندر می‌توانید استفاده کنید.

۵- استفاده از گوشت گوسفندی باعث لعاب‌دار شدن خورشت می‌شود.

۶- حدود ۳ تا ۴ ساعت زمان نیاز است تا خورشت قورمه سبزی بپزد و به‌خوبی لعاب‌دار شود.

۷- وقتی خورشت آبکی شد می‌توانید با چند قالب یخ کوچک به خورشت شوک وارد کنید

تا خورشت لعاب‌دار شود و روغن آن در سطح خورشت جمع شود.

۸- در هنگام شروع پخت قورمه سبزی حتما آب کافی به خورشت بیفزایید تا مجبور نشوید

در وسط آشپزی آب به خورشت اضافه کنید چون از لعاب‌دار شدن خورشت جلوگیری می‌کند و اگر مجبور شدید آب بریزید سعی کنید از آب‌جوش استفاده کنید.

۹- لیمو و نمک را در آخر کار وقتی که خورشت آماده شد به مواد اضافه کنید چون اگر زود اضافه شود لوبیا و گوشت دیر پخته می‌شود و خورشت غلیظ نمی‌شود.

۱۰- در انتهای پخت خورشت قورمه سبزی وقتی اطمینان حاصل کردید خورشت شما آماده و سبزی و گوشت آن پخته شده ولی آب زیادی دارد می‌توانید شعله را زیاد کنید

و در قابلمه را بردارید تا آب آن بخار شود.

منبع،خراسان

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا