۱۲ روش آسان برای حل مشکلات دوران نوجوانی

سالهای نوجوانی می تواند دوران آشفتگی و سردرگمی برای والدین و نوجوانان باشد. این زمانی است که درگیری ها بین والدین و نوجوانان تشدید می شود. این دوره ای حساس است که در آن والدین باید به بچه ها کمک کنند تا به افراد متمایزی تبدیل شوند. بنابراین امروز ما برخی از راهکارها و راههای آسان را که می تواند به والدین در مقابله مشکلات دوران نوجوانی فرزندشان به آنها کمک کند ، مورد بررسی قرار می دهیم:

حل مشکلات دوران نوجوانی

۱- خودتان را آموزش دهید

والدین عزیز هرچه می توانید در مورد دوران نوجوانی بخوانید و حتی به زمانی که خودتان در آن دوره بودید فکر کنید. مشکلات خود را با تغییرات بدن ، آکنه و غیره به خاطر بسپارید. این کار به شما کمک می کند که انتظار تغییر خلق و خوی را در کودک آفتابی خود داشته باشید. هرچه بیشتر بدانید چه انتظاری دارید ، بهتر می توانید با عصبانیت یا نوسانات خلقی کودک کنار بیایید.

۲- با نوجوان خود صحبت کنید

اگر در برخورد با دختر یا پسر نوجوان مشکل دارید با مشکل روبرو هستید ، به احتمال زیاد ارتباط خوبی با آنها ندارید. نکات زیر می تواند کمک کننده باشد:

از سخنرانی اجتناب کنید-به فرزند خود نگویید که اوضاع در زمان شما چگونه بوده یا فکر می کنید باید چگونه باشد.

طوری رفتار نکنید که گویی همه پاسخ ها را دارید-از نوجوان خود در مورد راههای مقابله با یک مسئله بپرسید. ورودی ها و ایده های آنها را دریافت کنید زیرا این امر

به آنها کمک می کند تا بدانند شما به آنها احترام می گذارید.

به موضوعی که در دست دارید پایبند باشید و قضاوت نکنید.

صحبت را قطع نکنید-اجازه دهید فرزندتان نظر خود را بگوید.

به دیدگاه فرزند خود احترام بگذارید

هنگام صحبت با فرزند خود همه حواس پرتی ها را از بین ببرید. سعی کنید از فرصت هایی برای برقراری ارتباط با نوجوان خود استفاده کنید-هر شب در ماشین سواری به/از مدرسه یا سر میز شام.

حل مشکلات دوران نوجوانی

۳- کارها را با هم انجام دهید

بسیار مهم است که با نوجوان خود علایق مشترک داشته باشید-تماشای ورزش یا فیلم یا فعالیتی که از انجام آن با هم لذت می برید. وقتی از علایق و سرگرمی های مشترک لذت می برید ، منابع فوق العاده ای به دست می آورید که الهام بخش گفتگوهای آینده است.

۴- از واکنش بیش از حد خودداری کنید

در هر شرایطی آرامش خود را حفظ کنید-هنگام برخورد با رفتارها و نگرش های معمولی نوجوان بسیار مهم است. اگر به نحوه کوتاهی موها یا آرایش آنها علاقه ای ندارید ، چیزی به آنها نگویید. بلکه با یک دوست یا همسر صحبت کنید. واکنش بیش از حد به هیچ وجه کمکی نمی کند-فقط تمرکز را از آنچه واقعاً مهم است تغییر می دهد.

۵- قوانین را تعیین کنید

بسیار مهم است که قبل از وضع قوانین ، با نوجوان خود صحبت کنید ، مخصوصاً در مورد زمان خواب ، زمان منع آمد و شد و غیره. این کار باعث می شود نوجوان شما نتواند آنها را بشکند. همچنین پیش از این بحث کنید که مجازات نقض قوانین چگونه باید باشد. اینها می تواند امتیازاتی مانند دسترسی به اینترنت یا محدود کردن نوجوان را از بین ببرد. همیشه قبل از اقدام گوش دهید-گاهی اوقات ممکن است فرزند شما دلیل موجهی برای نقض قوانین داشته باشد. در عین حال که قوانین را رعایت می کنید ، ثبات ضروری است. قوانین را بارها و بارها زیر پا نگذارید که آنها به یک شوخی برای کودک تبدیل می شوند.

        پیشنهاد می کنیم مقاله “افسردگی در نوجوانان از علائم تا درمان” را نیز مطالعه بفرمایید.      

۶- مرزهای خود را مشخص کنید

بسیار مهم است که در مورد مسائل مربوط به رفتار نوجوانان ، مرزهای خود را مشخص کنید و به آنها پایبند باشید. به عنوان مثال ، نحوه لباس پوشیدن آنها البته تا جایی که با شرع و عرف مخالفتی نداشته باشند ایرادی ندارد پس شما هم سختگیری نکنید، اما باید در مورد مصرف مواد مخدر ، تنباکو و دورهمی های غیر ضروری و رفت و آمدهای نابجا و … سخت گیر باشید.

۷- از داشتن انتظارات بالا خودداری کنید

 اگر شما به طور مداوم انتظارات بسیار زیادی را تحمیل می کنید ، با وجود این که می بینید آنها سخت تلاش می کنند ، نوجوان شما ناراضی خواهد بود. بنابراین انتظارات مناسبی را تعیین کنید که فرزند شما بتواند برآورده کند.

۸- خودتان را جای او قرار دهید

هنگامی که با نوجوان خود همدردی می کنید ، موقعیت بهتری برای درک آنچه او در حال گذر است خواهید بود. به یاد داشته باشید که نوجوان شما یک دقیقه بزرگ شده و یک دقیقه دیگر احساس آسیب پذیری و درماندگی خواهد کرد. بنابراین سعی کنید این تغییرات را درک کرده و از والدین حمایت کننده باشید.

۹- دعوا را به صورت مسالمت آمیز حل کنید

به جای فریاد زدن و تلاش برای حل مسائل در شرایطی که خلق و خوی شما خوب نیست ، بهتر است راه بروید و آرام شوید. بعداً به بحث بپردازید تا بتوانید در مورد موضوع مورد نظر تفکر معناداری داشته باشید.

۱۰- اطلاع رسانی کنید و مطلع باشید

دوران نوجوانی زمانی است که کودکان می خواهند با چیزهایی آزمایش کنند. دوستان فرزند خود را زیر نظر داشته باشید و مطمئن شوید که می دانید آنها چه کار می کنند. از کودک جاسوسی نکنید- به او حریم خصوصی مورد نیاز خود را بدهید اما در عین حال در مورد بلوغ جنسی ،اداب معاشرت صحیح  و سایر مسائل حساس صحبت کنید. به طور منظم با معلمان و سایر والدین فرزند خود در مدرسه ارتباط برقرار کنید. در تمام جلسات مدرسه شرکت کنید و در جریان روند کار فرزندتان در خارج از منزل باشید.

۱۱- مراقب علائم هشدار دهنده باشید

آیا کودک شما تغییرات ناگهانی مانند کاهش شدید وزن ، تغییرات اشتها ، بدخلقی ، کنار گذاشتن مدرسه ، نمرات ضعیف یا مدام صحبت از خودکشی را نشان می دهد؟ بسیار مهم است که این تغییرات را جدی بگیریم. بلافاصله از مشاوران مدرسه یا درمانگران حرفه ای کمک بگیرید.

۱۲-بدانید که این نیز بگذرد

اغلب هنگامی که با مشکلات رفتاری نوجوانان سروکار دارید ، از خود می پرسید که آیا این موارد هرگز از بین خواهند رفت یا خیر. به شما کمک می کند بدانید که سرانجام چنین خواهند شد و فرزند شما به زودی بزرگسال مستقل ، مسئول و ارتباطی می شود. به کار با فرزند خود ادامه دهید ، از او حمایت کنید و به او اطلاع دهید که شما در این زمینه با هم هستید.

هر والدین در نهایت مجبور به رفتار و نگرش های معمولی نوجوانان می شوند. رویکردی مثبت در پیش بگیرید و همیشه به خاطر داشته باشید که والدین با عشق حتی در لحظات ناامیدی موثرترین روش برای مقابله با این سالها است.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

1 دیدگاه در “۱۲ روش آسان برای حل مشکلات دوران نوجوانی

همه چیز گذرا است و یک روزی حسرت دوران نوجوانی را می کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.