دستور پخت کیک شکلاتی ساده

دستور پخت کیک شکلاتی ساده

کره – ۱۵۰ گرم
شکر- ۱۵۰ گرم
تخم مرغ -۳ عدد
پودر کاکائو- ۸۰ گرم
آرد -۲۵۰ گرم
بکینگ پودر- نصف قاشق چای‌خوری
جوش شیرین – نصف قاشق چای‌خوری
نمک – مقدار کمی
آب جوش -۲۰۰ میلی لیتر

Simple chocolate cake recipe
۱-تمام مواد را به دمای محیط برسانید.

۲-پودر کاکائو را الک و سپس با آب جوش مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۳-آرد را الک و با جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۴-فر را همین ابتدای کار با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید.

۵-شکر موجود و کره را به دمای محیط برسانید و با هم زن برقی بزنید، برای این‌که رنگ آن کرمی و نرم شود نیاز است حدود ۵ تا ۷ دقیقه هم زده شود.

۶-تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و با دور آهسته هم زن بزنید تا به خوبی ترکیب شود.

۷-در این مرحله موادی را که در آماده سازی مواد اولیه کنار گذاشته بودید در چند مرحله به مخلوط کره و تخم مرغ اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

۸- برای این کار ابتدا یک سوم از مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید

و سپس نصف مخلوط پودر کاکائو و آب‌جوش را اضافه کنید و هم بزنید

و همین‌طور ادامه دهید تا تمام مواد اضافه و به خوبی هم زده شود.

۹-در این مرحله مواد کیک شکلاتی آماده شده است.

۱۰-قالب مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن کف قالب بریزید و سپس کاغذ روغنی را کف آن قرار دهید بعد مواد کیک شکلاتی را درون قالب بریزید و سطح کیک را صاف کنید

و سپس قالب را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه بگذارید.

نکات مهم

۱- استفاده از جوش شیرین در کیک های شکلاتی باعث می شود بافت کیک بسیار نرم و خوشمزه شود.

۲- اگر کاغذ روغنی نداشتید می توانید کف قالب را چرب کنید و سپس مقدار کمی آرد را به کف و دیواره های قالب پخش کنید.

۳- بهترین قالب برای پختن کیک قالب کمربندی است چون به آسانی می توانید کیک را جدا کنید.

۴- در نیم ساعت اول که زمان پف کردن کیک است به هیچ عنوان در فر را باز نکنید.

۵- بعد از گذشت نیم ساعت برای اطمینان از پخت کیک می توانید از یک خلال چوبی استفاده و آن را به وسط کیک وارد کنید و اگر مواد کیک به آن نچسبید کیک شما پخته شده است.

۶- بعد از این‌که کیک پخت فر را خاموش کنید و قالب را بعد از ۱۰ دقیقه از فر خارج کنید و بگذارید مقداری سرد شود تا به راحتی از قالب جدا شود.

۷- برای جلوگیری از ترک خوردن روی کیک حتما قالب را چند نوبت به سطح سفت و محکمی بکوبید.

۸- اگر تمایل داشتید می توانید به جای آب جوش از شیر استفاده کنید.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.