دستور پخت پانی پوری میان وعده فوق العاده هندی

دستور پخت پانی پوری میان وعده فوق العاده هندی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”دستور پخت پانی پوری میان وعده فوق العاده هندی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

آرد سفید – ۲ لیوان
خمیر مایه – یک قاشق غذاخوری
شکر – یک قاشق مرباخوری
نمک – یک قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر – یک قاشق مرباخوری
روغن کنجد – ۳ قاشق غذاخوری
آب – یک لیوان

۱-آب را روی حرارت می‌گذاریم تا ولرم شود.

۲- سپس از روی حرارت برمی داریم، شکر را به آن می افزاییم وهم می زنیم. سپس خمیر مایه را اضافه می کنیم تا به عمل بیاید.

۳- آرد و نمک و بیکینگ پودر را الک می کنیم تا خمیر صاف و یکدستی داشته باشیم.

۴- روغن را در ظرف گودی می ریزیم.

۵- سپس خمیر مایه پف کرده را به آن اضافه می کنیم و بعد آرد الک شده را کم کم و در چند مرحله در ظرف می ریزیم و هم می زنیم تا خمیری به‌دست بیاید که به دست نچسبد.

۶- اگر نیاز بود کمی به آن آرد می زنیم و حسابی ورز می دهیم یا صد بار آن را در ظرف یا روی میز تمیز می کوبیم. بعد ظرفی را چرب می کنیم خمیر را درون آن قرار می دهیم و با در بسته یک ساعت استراحت می دهیم.

۷- بعد از یک ساعت خمیر را در می آوریم ، روی تخته را آرد پاشی می کنیم و خمیر را با وردنه باز و روی میز پهن می کنیم. با یک کاتر گردبر برش می زنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.

۸- تنها نکته ای که باید رعایت شود این است که موقع سرخ کردن با ملاقه کوچکی روغن داغ را روی نان ها بریزید تا پف کنند.

۹-نان ها را پس از سرخ شدن روی کاغذ جذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. این نان با سس کچاپ تند بسیار خوشمزه خواهد بود.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

  • خانه
  • آشپزی
  • دستور پخت پانی پوری میان وعده فوق العاده هندی