تغذیه در دوران بارداری

تغذیه در دوران بارداری

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”تغذیه در دوران بارداری” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

غلات غنی‌شده‌ صبحانه

حتماً می‌دانید که فولات قبل از انعقاد نطفه و در چند هفته‌ اول حاملگی برای بدن ضروری است، اما در تمام ۹ماه بارداری هم بدن به ویتامین B نیاز دارد. متخصصان توصیه می‌کنند روزانه ۴۰۰ میکروگرم ویتامین Bدریافت کنید. توصیه می‌شود که ۲۰۰ میکروگرم دیگر از همین ویتامین را از طریق خوردن غذا‌های سرشار از فولات به بدن خود برسانید؛ غذا‌هایی مثل مارچوبه و لوبیا چشم‌بلبلی.

لوبیا و عدس

همه‌ زنان در دوران بارداری به ۱۰ گرم پروتئین بیشتر نیاز دارند. عدس و لوبیا منبعی عالی از پروتئین هستند. در هر فنجان از این حبوبات ۱۵ گرم پروتئین وجود دارد.

بروکلی

کلم بروکلی ویتامین cزیادی دارد، اگر آن را همراه با غذا‌های پرآهن، مثل پاستای غلات کامل یا برنج قهوه‌ای بخورید، بدن می‌تواند آهن مورد نیازش را به‌راحتی تامین کند.

موز و مغز های خوراکی

موز سرشار از پتاسیم است و خوردن آن باعث می‌شود به سرعت خستگی ناشی از حاملگی رفع شود.

بلغور جو دوسر‌

کربوهیدرات‌های پیچیده، از جمله بلغور جو دوسر، مدت طولانی‌تری شما را سیر نگه می‌دارد و سبوس جو هم به پایین‌آمدن کلسترول کمک می‌کند.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.