ترفند استریل کردن شیشه های کنسرو در خانه

ترفند استریل کردن شیشه های کنسرو در خانه

ممکن است برای تهیه کنسرو نیاز به شیشه استریل داشته باشید. در واقع استریل کردن یک گام فراتر از تمیز کردن است.

معمولی ترین راه برای استریل کردن شیشه ها، غوطه ور شدن آن ها در آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه است.اگر از روش کنسرو کردن استفاده می کنید، قرار دادن شیشه ها در قابلمه آب جوش و جوشاندن آن ها کافی است و به احتمال زیاد دیگر لازم نیست نگران استریل کردن شیشه های خود باشید. قبل از پر کردن شیشه‌ها باید تمام آلودگی، گرد و غبار و باقی مانده مواد غذایی قدیمی از آن ها پاک شود.

The trick to sterilizing cans at home

استریل کردن باعث از بین بردن چیزهایی می شود که نمی توانید ببینید مانند میکروب ها، باکتری ها و میکروارگانیسم ها. راه برای استریل کردن شیشه ها، غوطه ور شدن شیشه ها در آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه است. آب به عنوان راهی برای انتقال گرما به یک جسم بسیار موثرتر از هواست. آب جوش به اندازه کافی حرارت را به یک ظرف شیشه ای منتقل می کند تا در عرض ۱۰ دقیقه آن را استریل کند.

منبع،خراسان

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.