
بهترین های دمنوشهای زمستانی
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”بهترین های دمنوشهای زمستانی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
دمنوش
دمنوش نعناع ، رازیانه و زنجبیل
نعناع خشک – یک قاشق چایخوری
پودر زنجبیل – نصف قاشق چایخوری
پودر رازیانه – نصف قاشق چایخوری
یک قاشق چای خوری نعناع خشک، یک قاشق چای خوری پودر زنجبیل خشک شده و یک قاشق چای خوری پودر یا دانه رازیانه را به آب داغ داخل قوری اضافه و پس از ۵ دقیقه میل کنید.
دمنوش زنجبیل و زردچوبه
زنجبیل تازه – چند برش
زردچوبه – یک قاشق غذاخوری
یک قاشق چای خوری زنجبیل تازه و زردچوبه را به آب داغ قوری (۷۰-۸۰ درجه) اضافه کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. سپس می توانید این دمنوش مقوی را میل کنید. اگر مزه زردچوبه را دوست ندارید می توانید این دمنوش را تنها با زنجبیل تهیه یا مقداری دارچین و لیموترش تازه به آن اضافه کنید.
منبع،خراسان