بدن ما چقدر “آهن” نیاز دارد و چگونه باید تأمین شود؟

بدن ما چقدر “آهن” نیاز دارد و چگونه باید تأمین شود؟

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” بدن ما چقدر “آهن” نیاز دارد و چگونه باید تأمین شود؟” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

عنصرآهن برای بسیاری از عملکردهای بیولوژیکی بدن و در فرایندهای پیچیده، مانند تولید پروتئین‌های هموگلوبین و میوگلوبین نیاز است. هموگلوبین در گلبول‌های قرمز خون یافت می‌شود و اکسیژن را از ریه ها و بافت‌های بدن انتقال می‌دهد.

به چه میزان آهن نیاز داریم؟

بنابر گزارش موسسه ملی سلامت آمریکا، مقدار مصرف توصیه شده روزانه آهن برای مردان بزرگ‌تر از ۱۹ سال ۸ میلی گرم است، در شرایطی که زنان تا پیش از یائسگی نیازمند ۱۸ میلی گرم آهن در روز هستند. پس از ۵۰ سالگی، مقدار مصرف توصیه شده روزانه آهن برای زنان همانند مردان برابر با ۸ میلی گرم است. مصرف مواد غذایی سرشار از آهن همراه با مواد غذایی سرشار از ویتامین‌های C و A به جذب بهتر آهن در بدن کمک می‌کند. از این رو، ترکیب اسفناج، گوجه فرنگی، لیمو، پرتقال، یا توت فرنگی انتخابی خوب برای جذب بهینه آهن است.

منابع ویتامین A

از منابع ویتامین A می توان به سیب‌زمینی شیرین، انبه، هویج، بروکلی، نخود فرنگی، چغندر، هلو و لیمو اشاره کرد.

منابع ویتامین C

این ویتامین در مرکبات، گوجه فرنگی، فلفل قرمز، گل کلم، جوانه بروکسل، پاپایا و توت فرنگی یافت می‌شود.

دانه کنجد|

یک وعده حدود ۱۱۳ گرم دانه‌های کنجد حاوی ۱۶٫۸ میلی گرم آهن است.

لوبیا قرمز|

یک وعده ۱۱۳ گرم لوبیا قرمز حاوی ۹٫۴ میلی گرم آهن است.
دانه‌های شاهدانه|یک وعده ۱۱۳ گرم دانه‌های شاهدانه حاوی ۹٫۱۴ میلی‌گرم آهن است.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.