چگونه غذا را سالم سرخ کنیم؟
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”چگونه غذا را سالم سرخ کنیم؟” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
۱- قبل از قرار دادن مواد غذایی داخل روغن ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسبی گرم کنید (حدود ۱۹۰ درجه سانتیگراد). در این حرارت در سطح ماده غذایی، لایه محافظی تشکیل میشود و روغن نمیتواند از ماده غذایی عبور کند.(اگر روغن تا این درجه حرارت داغ نشده باشد، قبل از اینکه لایه عایق تشکیل شود، روغن به درون غذا نفوذ میکند و باعث میشود غذا حالت گریسی پیدا کند و اگر روغن زیادتر از حد داغ شود، باعث میشود لایه محافظ قبل از آنکه غذا فرصت پخته شدن داشته باشد، بسوزد.)
۲- قبل از سرخ کردن از افزودن نمک به ماده غذایی بپرهیزید. نمک نقطه دود روغن را پایین میآورد و باعث میشود روغن زودتر تخریب شود. همچنین نمک باعث جذب رطوبت به سطح غذا وسبب می شود موقع اضافه کردن غذا درون ماهیتابه، روغن به بالا پاشیده شود.
۳- سبزیجات فریز شده را در حالت یخزده سرخ کنید تا جذب روغن در آنها به کمترین میزان برسد.
منبع،خراسان