دانستنی هاسرگرمی

۸ راه برای آموزش بخشنده بودن به کودکان

شما به عنوان والدین می خواهید فرزندانتان شاد ، سالم و موفق داشته باشید . همچنین احتمالاً شما می خواهید فرزندانتان مهربان و دلسوز باشند و به افراد نیازمند کمک کنند. فصل مدرسه زمان بسیار خوبی برای آموزش نیازها و راههای کمک به فرزندان است. در زیر نکاتی برای کمک به فرزندانتان برای درک و تجربه لذت بخشیدن و بخشنده بودن آورده شده است.

بخشیدن به دیگران باعث می شود احساس خوبی داشته باشید. در حقیقت ، تحقیقات نشان داده است که بخشیدن شما را شادتر از هدیه گرفتن می کند. انسانها موجوداتی اجتماعی هستند که مایل به برقراری ارتباط با دیگران هستند. هدیه دادن به تقویت احساس ارتباط و همدلی کمک می کند. کمک به دیگران باعث ترشح اکسی توسین ، سروتونین و دوپامین می شود.

این هورمون های خوب به افزایش خلق و خو و ایجاد احساس شادی کمک می کند. آنها همچنین به مقابله با اثرات هورمون استرس ، کورتیزول کمک می کنند. اعطای آزادانه و اختیاری باعث تحریک مرکز پاداش ، منطقه مزولیمبیک ، مغز می شود. هرچه بیشتر بخشنده باشید و کمک کنید  ، بیشتر می خواهید این کار را انجام دهید. وقتی به شخص دیگری هدیه می دهید ، به بهبود رفاه احساسی شما کمک می کند. از آنجا که بخشیدن می تواند بسیار مفید باشد ، آموزش دادن به فرزندان خود در مورد بخشنده بودن بسیار منطقی است.

بخشنده بودن

آموزش بخشنده بودن به کودکان

۱-درباره نیازمندان با فرزندتان صحبت کنید

با فرزندان خود در مورد تفاوت شرایط مالی ، توانایی بدنی و احساسات صحبت کنید. درک مفهوم پول برای کودکان خردسال دشوار است. توضیح اینکه برخی افراد پول کافی برای خرید غذا یا زندگی در خانه ندارند ، می تواند به آنها در درک این مفهوم کمک کند. در مورد مواقعی صحبت کنید که کودک شما بیمار بود و قادر نبود به اندازه کافی برای کمک به آنها درک کند که چگونه محدودیت های جسمی می تواند بر دیگران تأثیر بگذارد.

تفاوت های احساسی را می توان با بحث در مورد زمانی که فرزند شما بسیار ناراحت یا عصبی بود توضیح داد و اینکه چگونه این احساسات می تواند برای برخی همیشه باقی بماند. هنگام توضیح این تفاوت ها برای فرزند خود ، سن و میزان بلوغ او را در نظر داشته باشید تا بتوانید آن را به روشی که می تواند درک کند توضیح دهید.

۲- یک الگوی خوب باشید

وقتی خودتان مهربانی و سخاوت را تمرین می کنید ، احتمال بیشتری وجود دارد که فرزند شما نیز این کار را انجام دهد. بچه ها با تماشای کارهایی که انجام می دهید بیشتر از آنچه که می گویید یاد می گیرند. بگذارید آنها شاهد راهی باشند که شما به دیگران می دهید. برای فرزندان خود توضیح دهید که به چه کسانی کمک می کنید و چرا. اگر داوطلب هستید و مناسب است ، فرزند خود را با همراه کنید . وقتی فرزندان شما می بینند که به همسایه خود کمک می کنید یا به خیریه محلی خود کمک می کنید ، اهمیت و ارزش بخشیدن را می آموزند.

۳- در مورد بخشش صحبت کنید

در حالی که تمرین آنچه که موعظه می کنید بسیار حیاتی است ، صحبت درباره بخشش نیز مهم است. اگر هدیه دادن یک ارزش خانوادگی است ، می توانید با فرزندان خود در مورد دلیل ارزش آن ، معنای آن برای خانواده خود و نحوه بخشش صحبت کنید. با فرزندان خود در مورد راه هایی که از وقت ، پول و انرژی خود در اختیار دیگران که نیاز دارند می گذارید صحبت کنید. فرزندان خود را تشویق کنید تا با شما به سازمانها و افرادی که نیازمند هستند ، بیایند. به عنوان یک خانواده به بهترین نحو که می توانید به دیگران کمک کنید باهم بحث کنید. وقتی فرزندان شما درک بیشتری در مورد بخشیدن و نحوه مشارکت آنها داشته باشند ، برای آنها آسان تر است که سخاوتمندی کنند.

پیشنهاد می کنیم مقالهچند نکته مهم در ارتباط با لجبازی کودک” را نیز مطالعه بفرمایید.

۴- فرزندان خود را درگیر بخشنده بودن کنید

اگرچه ممکن است فرزندان شما همیشه نتوانند شما را هنگام کار داوطلبانه همراهی کنند ، اما راههای مختلفی وجود دارد که می توانید آنها را در روند دادن کمک کنید. اگر برای همسایه بیمار شام درست می کنید ، آنها می توانند به شما در پخت غذا یا تحویل غذا کمک کنند. آنها می توانند بخشی از کمک هزینه خود را به یک موسسه خیریه به انتخاب خود اهدا کنند. در صورت امکان و مناسب بودن آنها برای همراهی شما هنگام داوطلب شدن ، آنها را همراه خود بیاورید.

۵- به عنوان یک خانواده همراه در کار خیر شرکت کنید

به دنبال فرصت های داوطلبانه به عنوان یک خانواده باشید. به این ترتیب ، حتی کودکان بسیار خردسال شما نیز می توانند شرکت کنند.مثلا با همدیگر در جشن های کمک به نیازمندان شرکت کنید مثلا فرزندان کوچکتر شما می توانند برای آنها نامه بنویسند یا برای آنها نقاشی بکشند و فرزندان بزرگتر شما می توانند موارد دیگر را برای کمک انتخاب کنند. داوطلب شدن با هم فرصتی را ایجاد می کند تا به عنوان یک خانواده در کنار نیازمندان باشید.

۶-اهداء کنید

مواردی را که دیگر برای شما مفید نیستند ، اما ممکن است برای دیگران مفید باشد اهدا کنید(وسایل خانگیاضافی ،لباس های تمیز که دیگر استفاده نمیشود و …) .  به فرزندان خود توضیح دهید که چرا این وسایل را اهدا می کنید و چگونه می تواند به دیگران کمک کند. از فرزندان خود بخواهید اسباب بازی های خود را مرور کرده و وسایلی را که دیگر با آنها بازی نمی کنند اهدا کنند. هنگامی که کودک لباس یا اسباب بازی جدیدی دریافت می کند ، از او بخواهید برخی از آنها را برای هدیه به دیگران انتخاب کند. به این ترتیب آنها لذت بخشیدن و همچنین دریافت را تجربه می کنند.

۷- وقت خود را با دیگران بگذرانید

بخشنده بودن فقط اهداء پول نیست. گذراندن وقت با دیگران می تواند به همان اندازه معنی دار باشد. فرزند شما می تواند با یکی از اعضای سالخورده خانواده ملاقات کرده و به او در تکمیل برخی از کارهای خانه کمک کند. آنها می توانند با همسایه هایی که ممکن است احساس تنهایی کنند دیدار کنند. اگر خواهر و برادر فرزند شما بیمار است و بیماری اش مسری نیست ، می تواند با او فیلم تماشا کند یا برایش کتاب بخواند. گذراندن وقت با دیگران به کودکان کمک می کند تا در عین تقویت ارتباطات خود سخاوتمندی کنند.

بخشنده بودن

۸-انجام اعمال محبت آمیز

انجام کارهای محبت آمیز روش دیگری برای تمرین بخشنده بودن است. کودکان می توانند به طرق مختلف اعمال محبت آمیز انجام دهند. آنها می توانند با یادداشت یا نقاشی شیرین ، یکی از اعضای خانواده یا دوست را شگفت زده کنند. آنها می توانند به جای ورود سریع از در ، آن را برای دیگران باز نگه دارند. آنها می توانند یکی از کارهای خواهر و برادر خود را انجام دهند. چیزی ساده به عنوان یک تمجید زبانی می تواند روز کسی را شاد کند و احساسات مثبتی را هم برای هدیه دهنده و هم برای گیرنده ایجاد کند. اعمال محبت آمیز حتی توسط کودکان خردسال نیز قابل انجام است و راهی عالی برای تمرین دادن است.

آموزش دادن به فرزندان خود در مورد بخشنده بودن مزایای زیادی خواهد داشت. با صحبت کردن با فرزندان خود ، مشارکت دادن آنها در این روند و الگوگیری از سخاوت ، فرزندان شما می توانند اهمیت بخشش را بهتر درک کنند. وقتی مزایای بخشیدن را درک کنند ، به احتمال زیاد سخاوتمندانه و دلسوزانه کمک خواهند کرد.

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا