این غذاها برای وعده شام عالی است،شام چی درست کنم؟
شام چی درست کنم؟
شام یکی از وعده هایی است که شاید اکثر ما بخواهیم یک وعده سبک و راحت را درست کنیم و میل کنیم و همین ما را در انتخاب وعده غذایی شام سردرگم کند. امروز در این مقاله کاربردی شما را با ۳ غذای سبک و راحت و خوشمزه برای شام آشنا میکنیم. شام چی درست کنم؟ برای پاسخ به این سوال یکی ار غذاهای زیر را انتخاب نمایید.
املت قارچ با فتا
این املت قارچ ۴ ماده ای سریع و آسان با فتا و ریحان برای هر زمانی از روز عالی است. این یکی از وعده های غذایی مورد علاقه من در وعده شام است!
زمان آماده سازی ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
زمان کل ۱۵ دقیقه
عملکرد: ۱ وعده
عناصر
۴ (۶۰ گرم) قارچ دکمه ای متوسط
۲ عدد تخم مرغ بزرگ
۲ ساقه ریحان تازه (به علاوه مقدار بیشتری برای سرو)
½ فنجان (۶۰ گرم) پنیر فتا خرد شده (به علاوه بیشتر برای سرو)
فلفل سیاه تازه آسیاب شده
روغن زیتون
طرز تهیه شام ساده ، املت قارچ و پنیر
قارچ ها را تمیز کرده و خرد کنید.
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به یک تابه با اندازه متوسط (حدود ۷ اینچ یا ۱۸ سانتی متر) اضافه کنید و روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. قارچ های ورقه شده را اضافه کنید و ۳ تا ۵ دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید تا نرم شوند و کمی قهوه ای شوند.
در همین حین، تخممرغها را در ظرفی بشکنید، ۱ قاشق غذاخوری آب و چند عدد فلفل آسیاب شده به آن اضافه کنید (به دلیل نمک نیازی به نمک ندارید). با استفاده از چنگال کمی هم بزنید. برگ های ریحان را خرد کرده یا به سادگی با انگشتان خود به قطعات کوچک درآورید. به تخم مرغ ها اضافه کنید.
قارچ ها را به طور مساوی در ماهیتابه پخش کنید و سپس تخم مرغ های زده شده را داخل آن بریزید. با فتا بپاشید.
بدون هم زدن بپزید تا زمانی که تخم مرغ ها روی آن قرار گیرند (تقریباً ۵-۴ دقیقه). پوشاندن درب ظرف را کمی سرعت می بخشد.
با استفاده از کاردک لبه ها را به آرامی بلند کنید، سپس املت را از وسط تا کنید. بلافاصله سرو کنید و روی آن را با مقدار بیشتری فتا و ریحان و مقداری روغن زیتون به میزان دلخواه سرو کنید.
رنده پوست لیمو: مقداری پوست لیمو رنده شده به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید تا طعم لیموی ملایم و ملایمی داشته باشد (فانتزی!).
۲ وعده: البته برای ۲ وعده می توانید مواد را دو برابر کنید. فقط مطمئن شوید که از یک تابه بزرگتر استفاده کنید. در غیر این صورت، تخم مرغ ها قبل از قهوه ای شدن ته نمی گیرند.
طرز تهیه ساده ترین رول پیتزا برای شام
دستور تهیه رول پیتزای سریع و آسان (گیاهی). آنها فوق العاده خوشمزه هستند و فقط به ۳ ماده برای درست کردن نیاز دارند. آماده در ۲۰ دقیقه از شروع تا پایان!
زمان آماده سازی ۸ دقیقه
زمان پخت ۱۲ دقیقه
زمان کل ۲۰ دقیقه
محصول: ۹ رول
عناصر
¾ پوند (۳۵۰ گرم) خمیر پیتزا
۴ قاشق غذاخوری گوجه فرنگی با ریحان
۱ فنجان (۱۰۰ گرم) موزارلای رنده شده با رطوبت کم
ریحان تازه (اختیاری)
دستورالعمل
فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) یا در صورت استفاده از اجاق گاز با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک تابه مربعی ۸ اینچی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
روی یک سطح کمی آردپاشی شده، خمیر پیتزا را به شکل مربعی به ابعاد ۱۳×۱۳ اینچ (۳۰×۳۰ سانتی متر) باز کنید.
گوجه فرنگی های خرد شده را روی خمیر پخش کنید. با موزارلای رنده شده بپاشید. من دوست دارم چند برگ ریحان تازه تقریباً پاره شده اضافه کنم، اگر در دستم باشد.
خمیر را به شکل کندهای محکم بغلتانید و به ۹ برش بزنید و در قالب مربعی ۸ اینچی قرار دهید (نیازی نیست صبر کنید تا بلند شوند).
حدود ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که رویه ها طلایی شوند بپزید. اجازه دهید رول ها به مدت ۵ دقیقه خنک شوند، سپس با ریحان تازه روی آن (در صورت تمایل) سرو کنید.
رولهای پیتزا در همان روز بهترین طعم را دارند، اگرچه میتوان روی آنها را محکم پوشاند و یک روز در دمای اتاق یا چند روز در یخچال نگهداری کرد. اگر در یخچال نگهداری می شود، آن را به دلخواه گرم کنید.
خمیر پیتزا: از خمیر پیتزای خانگی یا فروشگاهی استفاده کنید. برای رول های داخل عکس ها از ¾ پوند (۳۵۰ گرم) خمیر استفاده کردم. اگر راحتتر است، میتوانید از خمیر ۱ پوندی (۴۵۴ گرم) نیز استفاده کنید. اگر از ۱ پوند خمیر استفاده کنید و رول ها را در یک تابه مربعی ۸ اینچی بپزید، تبدیل به رول های پیتزای جدا می شوند زیرا در طول پخت با هم رشد می کنند، شبیه به رول های دارچینی. اگر آنها را جداگانه می خواهید، به سادگی آنها را روی یک ورقه پخت بزرگ بپزید – در صورت استفاده از یک ورقه بزرگ، به جای ۹ رول، ۱۲ رول درست کنید.
پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه کرپ فرانسوی و املت ژامبون و پنیر” را نیز مطالعه بفرمایید.
شام راحت پاستا پنیری سریع و لیمو
این ماکارونی خامه ای پنیری فقط به ۴ ماده نیاز دارد و در کمتر از ۲۰ دقیقه روی میز قرار می گیرد.
carbgirl.com
زمان آماده سازی ۳ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
زمان استراحت ۲ دقیقه
زمان کل ۱۵ دقیقه
عملکرد: ۲ وعده
عناصر
۸ اونس (۲۲۷ گرم) اسپاگتی
۱ فنجان (۲۴۰ میلی لیتر) خامه غلیظ
½ فنجان (۵۰ گرم) پنیر طعم دار خرد شده
۱ لیمو ارگانیک (برای پوست)
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده (اختیاری)
پنیر پارمزان رنده شده برای سرو (اختیاری)
دستورالعمل
پاستا را طبق دستور بسته در قابلمه بزرگی با آب نمک در حال جوش بپزید. پاستا را آبکش کنید و در قابلمه برگردانید تا در حین درست کردن سس گرم بماند.
در حالی که پاستا در حال پختن است، خامه، پنیر طعم دار خرد شده، فلفل و پوست رنده شده حدود نصف لیمو را در یک قابلمه کوچک یا تابه گرم کنید و مرتباً هم بزنید. ۳-۵ دقیقه بپزید. بچشید و در صورت لزوم کمی نمک اضافه کنید. معمولاً نیازی به نمک اضافی نیست زیرا پنیر سس را کاملاً شور می کند.
سس را به ماکارونی پخته شده اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود. با درب بپوشانید و بگذارید ۲ تا ۳ دقیقه بماند تا پاستا کمی از سس را بگیرد. در این مدت سس غلیظ می شود. این مرحله را نادیده نگیرید زیرا زمان استراحت سس را خامه ای می کند. قبل از سرو هم بزنید.
در کاسه ها سرو کنید و روی آن را با پوست لیموترش و مقداری رنده شده سرو کنید