داستان و رمانسرگرمی

انشا درمورد پرواز بدون بال

انشا درمورد پرواز بدون بال

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان انشا درمورد پرواز بدون بال در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

هر زمانی که اسم پرواز به گوشم می خورد پرندگانی به ذهنم می رشد که می توانند با بال های زیبایشان بر فراز آسمان ، کوه ، دشت پرواز کنند .

و هنگامی که فصل سرما از راه می رسد صدها کیلومتر را طی می کنند تا دوباره به جای زیبایی برای زندگی برسند .

از نظر من پرواز حس قسنگی است .

گاهی اوقات دلم می خواست من هم مثل تمام پرندگان پرواز کنم و حس می کنم این حس بهترین حس دنیاست .

وقتی برای اولین بار سوار هواپیما شدم حس خوبی داشتم کاملا متوجه شدم که از زمین جدا شده ام و از شیشه هواپیما آسمان آبی را نگاه می کردم .

درست است پری برای پرواز نداریم . اما ما انسان ها هم می توانیم پرواز کنیم حتی بدون بال .

انسان ها می توانند از طریق معنویات و راز و نیاز و نزدیک شدن به پروردگار حتی بدون بال پرواز کنند و به پروردگارشان نزدیک شوند .

من همیشه از خدا می خواهم بالی برای پرواز داشته باشم تا بتوانم به خدای مهربانم نزدیک شوم . مطمئنم این حس برایم زیبا خواهد بود .

انشا درمورد پرواز بدون بال

انشا درمورد پرواز بدون بال

این مطلب از دسته سرگرمی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا