طرز تهیه لواشک کیوی
هم اکنون در مجله آشپزی فارسی ها با آموزش کامل طرز تهیه لواشک کیوی به صورت خانگی در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
کیوی یکی از خوشمزه ترین و پرخاصیت ترین میوه هایی است که می توان خوشمزه ترین لواشک ها رو ازشون تهیه کرد .
یک لواشک ترش و خوشمزه برای همه فصل ها !
طرز تهیه لواشک کیوی
جالب است بدانید کیوی سرشار از ویتامین C و A و ویتامین های B1 و B2 و B3 است .
این میوه کم کالری دارای پتاسیم و منیزیم بسیاری است و برای برخی سرطان ها و بیماری های قلبی بسیار مفید است .
در ادامه با آموزش تهیه لواشک کیوی با ما همراه باشید .
مواد لازم
کیوی ۲ کیلوگرم
شکر به مقدار لازم
طرز تهیه
در ابتدا کیوی را پوست کنده سپس آن را به خوبی ریز ریز کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید .
پس از مدتی کیوی آب انداخته و با همان آب نرم و پخته می شود .
اگر می خواهید لواشکتان ترش شود دیگر لازم نیست به آن شکر اضافه کنید .
اما اگر لواشک شیرین دوست دارید شکر را اضافه کرده و آن را هم بزنید .
بعد از اینکه آب کیوی به صورت کامل بخار شد با یک گوشتکوب ، آن را کامل له کنید .
حالا یک سینی پهن آورده و کف آن را با یک لایه نایلکس بپوشانید .
مایه لواشک را به صورت یکنواخت بر روی نایلکس ریخته و صبر کنید تا خشک شود .
برای خشک کرده مایه لواشک می توانید از دستگاه های مخصوص خشک کردن یا فر استفاده کنید .
همچنین می توانید آن را بر روی شوفاژ یا بخاری قرار داده تا به آرامی خشک شود .
این مطلب از بخش ترشیجات فارسی ها برای شما گردآوری شده است .