طرز تهیه لواشک کیوی

هم اکنون در مجله آشپزی فارسی ها با آموزش کامل طرز تهیه لواشک کیوی به صورت خانگی در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

کیوی یکی از خوشمزه ترین و پرخاصیت ترین میوه هایی است که می توان خوشمزه ترین لواشک ها رو ازشون تهیه کرد .

یک لواشک ترش و خوشمزه برای همه فصل ها !

طرز تهیه لواشک کیوی طرز تهیه لواشک کیوی

طرز تهیه لواشک کیوی

جالب است بدانید کیوی سرشار از ویتامین C و  A  و ویتامین های B1 و B2  و B3 است .

این میوه کم کالری دارای پتاسیم و منیزیم بسیاری است و برای برخی سرطان ها و بیماری های قلبی بسیار مفید است .

در ادامه با آموزش تهیه لواشک کیوی با ما همراه باشید .

مواد لازم

کیوی ۲ کیلوگرم

شکر به مقدار لازم

طرز تهیه

در ابتدا کیوی را پوست کنده سپس آن را به خوبی ریز ریز کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید .

پس از مدتی کیوی آب انداخته و با همان آب نرم و پخته می شود .

اگر می خواهید لواشکتان ترش شود دیگر لازم نیست به آن شکر اضافه کنید .

اما اگر لواشک شیرین دوست دارید شکر را اضافه کرده و آن را هم بزنید .

بعد از اینکه آب کیوی به صورت کامل بخار شد با یک گوشتکوب ، آن را کامل له کنید .

حالا یک سینی پهن آورده و کف آن را با یک لایه نایلکس بپوشانید .

مایه لواشک را به صورت یکنواخت بر روی نایلکس ریخته و صبر کنید تا خشک شود .

برای خشک کرده مایه لواشک می توانید از دستگاه های مخصوص خشک کردن یا فر استفاده کنید .

همچنین می توانید آن را بر روی شوفاژ یا بخاری قرار داده تا به آرامی خشک شود .

این مطلب از بخش ترشیجات فارسی ها برای شما گردآوری شده است .