طرز تهیه لواشک کیوی

طرز تهیه لواشک کیوی

هم اکنون در مجله آشپزی فارسی ها با آموزش کامل طرز تهیه لواشک کیوی به صورت خانگی در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

کیوی یکی از خوشمزه ترین و پرخاصیت ترین میوه هایی است که می توان خوشمزه ترین لواشک ها رو ازشون تهیه کرد .

یک لواشک ترش و خوشمزه برای همه فصل ها !

طرز تهیه لواشک کیوی

طرز تهیه لواشک کیوی

جالب است بدانید کیوی سرشار از ویتامین C و  A  و ویتامین های B1 و B2  و B3 است .

این میوه کم کالری دارای پتاسیم و منیزیم بسیاری است و برای برخی سرطان ها و بیماری های قلبی بسیار مفید است .

در ادامه با آموزش تهیه لواشک کیوی با ما همراه باشید .

مواد لازم

کیوی ۲ کیلوگرم

شکر به مقدار لازم

طرز تهیه

در ابتدا کیوی را پوست کنده سپس آن را به خوبی ریز ریز کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید .

پس از مدتی کیوی آب انداخته و با همان آب نرم و پخته می شود .

اگر می خواهید لواشکتان ترش شود دیگر لازم نیست به آن شکر اضافه کنید .

اما اگر لواشک شیرین دوست دارید شکر را اضافه کرده و آن را هم بزنید .

بعد از اینکه آب کیوی به صورت کامل بخار شد با یک گوشتکوب ، آن را کامل له کنید .

حالا یک سینی پهن آورده و کف آن را با یک لایه نایلکس بپوشانید .

مایه لواشک را به صورت یکنواخت بر روی نایلکس ریخته و صبر کنید تا خشک شود .

برای خشک کرده مایه لواشک می توانید از دستگاه های مخصوص خشک کردن یا فر استفاده کنید .

همچنین می توانید آن را بر روی شوفاژ یا بخاری قرار داده تا به آرامی خشک شود .

این مطلب از بخش ترشیجات فارسی ها برای شما گردآوری شده است .

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.