طرز تهیه خامه فرم گرفته عالی

طرز تهیه خامه فرم گرفته عالی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه خامه فرم گرفته عالی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

خامه زده شده یا خامه فرم گرفته خامه‌ای است که توسط همزدن با همزن برقی، همزن دستی یا چنگال، هوا به داخل آن وارد شده و به صورت سبک و پَرمانند در می‌آید.
طعم خامه فرم‌گرفه کمی شیرین است و گاهی اوقات به آن وانیل نیز اضافه می‌شود. خامه فرم گرفته به دو صورت تهیه می‌شود: در صورتی‌که با شکر تهیه شود، کرم شانتیلی نامیده می‌شود و در صورتی‌که خامه به تنهایی و بدون داشتن شکر زده شود، به فرانسوی Crème fouettèe نامیده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه خامه فرم گرفته

  • ۴۰۰ گرم خامه صبحانه
  • ۱۰۰ گرم شکر

مراحل تهیه خامه فرم گرفته

طرز تهیه خامه فرم گرفته عالی
طرز تهیه خامه فرم گرفته عالی

برای تهیه خامه فرم گرفته اول از همه در پاکت خامه صبحونه رو باز میکنیم و در صورتی که آب اضافه داره اونو دور میریزم و بعد خامه و شکر رو با هم داخل یه کاسه بزرگ میریزیم. چون حجم خامه موقع زدن بیشتر میشه باید کاسه رو بزرگ در نظر بگیریم.

از طرفی بهتره از کاسه استیل استفاده کنیم چون خامه در هنگام زدن باید سرد بمونه اگه کاسه استیل ندارین میتونین بعدا در طی مراحل کار کاسه رو داخل ظرفی که توش یخ ریختین بذارین و مراحل رو ادامه بدین یا جایی خامه رو درست کنین که هوای خنک و رو به سردی داشته باشه.

حالا با یه قاشق یا چنگال خامه و شکر ور فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم.

بعد ظرف خامه رو برای حدود نیم ساعت داخل فریزر میزاریم و بعد درش میاریم و خامه رو فقط کمی زیر رو میکنیم تا یخ خامه حالت یکنواخت پیدا کنه.

مراحل گذاشتن خامه تو فریزر و زیر رو کردنش رو دو الی سه بار انجام میدیم تا بافت خامه مون مثل تصویر زیر بشه.

حالا همزن رو روی دور تند میذاریم و شروع به همزدن مواد میکنیم در ابتدای کار خامه ما دوباره شل میشه اصلا نگران نباشین.

همینطور که به زدن خامه ادامه میدین خامه کم کم خودش رو میگیره و حجمش هم زیاد شده و سبک میشه. اگه محیط کارتون گرمه حتما ظرف خامه رو داخل یه ظرف یخ بذارین تا خامه سرد بمونه.

انقدر به زدن خامه ادامه بدین تا خامه حسابی فرم بگیره و جای پره های همزن روش بمونه برای رسیدن به یه خامه فرم گرفته خوب و عالی باید حوصله داشته باشین و خسته نشین گاهی همزدن خامه حتی ممکنه تا ۳۰ دقیقه هم طول بکشه.

نکات طلایی خامه فرم گرفته با کمک خامه صبحانه

  • برای تهیه این نوع خامه فرم گرفته شده باید دمای محیط کار سرد باشد.
  • اگر در فصل زمستان تصمیم به تهیه خامه فرم گرفته شده دارید باید آن را در محیط بیرون تهیه کنید و در فصل تابستان نیز باید خامه را در زیر باد خنک کولر تهیه کنید.
  • برای ایجاد طعم خوش در خامه فرم گرفته می توانید ۲ قطره اسانس وانیل به آن اضافه کنید.
  • این نوع خامه را در ظرف پیرکس تهیه کنید.
  • خامه فرم گرفته شده را می توانید درون ظرف دربسته بریزید و در فریزر نگه دارید.
  • توجه داشته باشید که در صورت خارج کردن خامه از درون فریزر باید آن را دوباره هم بزنید.
  • آب اضافی خامه صبحانه را بهتر است دور نریزید و برای تهیه انواع سالاد و سوپ از آن استفاده کنید.

منبع:دونفره،پارسینه،مجله آرگا

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.