طرز تهیه نان شکم پر

طرز تهیه نان شکم پر

مواد لازم برای نان شکم پر

خمیر نان کروسان (یا خمیر دلخواه):۲ بسته
سیب زمینی پخته و له شده:۲ فنجان
گوشت بوقلمون پخته، خرد شده:۲ فنجان
پنیر چدار، رنده شده :۲ فنجان
لوبیا سبز :یک فنجان
سس دلخواه :نصف فنجان

طرز تهیه نان شکم پر

سیب زمینی را از قبل پخته و له کنید، گوشت بوقلمون را هم پخته و خرد نمایید.

خمیر را روی یک سطح صاف باز کرده و آن را با وردنه پهن و نازک کنید، سپس به کمک یک چاقوی تیز خمیر را به شکل مثلث های یک اندازه برش بزنید.

روی قاعده هر یک از خمیرها مقداری از سیب زمینی را قرار داده و روی آن کمی گوشت ، پنیر و لوبیای سبز بگذارید .

در ادامه خمیرها را رول کرده و طوری داخل سینی فر قرار دهید که راس ها زیر قرار بگیرد.

سینی را برای ۲۰ دقیقه در فری که با دمای ۳۵۰ درجه گرم شده قرار دهید تا خمیر پخته و طلایی شود.

 

نکات تکمیلی در مورد نان شکم پر

نان شکم پر جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۵دقیقه میباشد .
نان شکم پر را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.