روش پخت آش عدس و بلغور

روش پخت آش عدس و بلغور

مواد لازم برای ۴ نفر
عدس – ۲۰۰ گرم
بلغور گندم – ۲۰۰ گرم
سیب زمینی درشت – یک عدد
پیاز درشت – ۲عدد
سیر – ۳ تا ۴ حبه
عصاره گوشت- ۲ لیتر
نعنا ع خشک – به مقدار لازم
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز – به میزان لازم
روغن – به مقدار لازم
آب – حدود ۸ تا ۹ لیوان

 

روش پخت

ابتدا عدس و بلغور گندم را از چند ساعت قبل خیس کنید .
سپس در قابلمه ای عدس و بلغور گندم را به همراه ۲ لیتر آب (حدود ۸، ۹ لیوان آب) بریزید و روی گاز با شعله بگذارید.
حدود یک ساعت عدس و بلغور بپزد.البته این زمان بستگی به نوع عدس و بلغور دارد.
پیازها را ریز خرد کنید و در تابه کمی روغن بریزید و آن ها را به همراه کمی زردچوبه سرخ کنید تا طلایی شود .
وقتی پیازتان آماده شد، سیر ها را با رنده ریز، رنده یا له کنید.
ادویه ها را اضافه کنید و حدود یک قاشق و نیم سرپر نعناع اضافه کنید همه مواد فقط در حد چند ثانیه کم تفت بخورد تا نسوزد.
عدس و بلغور که لعاب انداخت یک عدد سیب زمینی درشت را نگینی (مکعبی) خرد و به آن ها اضافه کنید.
عصاره گوشت را اضافه کنید و همین طور پیاز داغی را که آماده کرده بودید به مواد بیفزایید.
کمی نمک به آش اضافه کنید و بعد خوب هم بزنید با شعله کم با در نیم باز اجازه دهید یک ربع تا ۲۰ دقیقه جا بیفتد.
این آش خوشمزه را با نعنا ع داغ سرو کنید .
می توانید به دلخواه کمی کره اضافه کنید.

 

منبع: خراسان

امیدواریم از مطلب “روش پخت آش عدس و بلغور” استفاده کرده باشید. نظر خود را در خصوص این مطلب با ما در میان بگذارید.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.