طرز تهیه پیتزا نیویورکی با گوشت
در ادامه این مطلب از غذاهای خارجی فارسی ها طرز تهیه پیتزا نیویورکی با گوشت را برای علاقه مندان به آشپزی تهیه کرده ایم .
پیتزا نیویورکی یکی از پرطرفدارترین پیتزاهای نیویورک می باشد .
طرز تهیه پیتزا نیویورکی با گوشت
این غذای خوشمزه در همه رستوران ها و کافی شاپ های معتبر آمریکایی پخته می شود .
مواد لازم :
خمیر پیتزا بزرگ ۱ عدد
فلفل ۱ قاشق مرباخوری
پیاز متوسط ۱ عدد
لیموترش نصف
گوشت ریش ریش شده نیم پز ۲۰۰ گرم
خامه یا سرشیر ۱ فنجان
روغن زیتون به مقدار لازم
پنیر موزارلا به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا خوب گرم شود .
پیاز را حلقه حلقه کرده و با روغن زیتون سرخ کنید .
خامه را کمی بجوشانید تا غلیظ شود سپس فلفل و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید .
خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پهن کنید .
پنیر موزارلا و گوشت نیم پز را بصورت لایه ای روی خمیر بریزید .
سپس مخلوط خامه را روی گوشت بریزید ( طوریکه همه سطح گوشت را بپوشاند )
دوباره یک لایه پنیر موزارلا اضافه کنید .
در لایه ی آخر پیاز های حلقه ای سرخ شده را اضافه کنید .
دقت داشته باشید که پیتزا نیویورکی نباید خشک باشد .
هنگام پختن مدام به آن سر بزنید .
با طلایی شدن رنگ روی پیتزا ، پیتزای شما آماده شده است .
نوش جان!