طرز تهیه هویج پلو

طرز تهیه هویج پلو

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه هویج پلو در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

هویج پلو یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و قدیمی می باشد .

مواد لازم :

روغن مایع : ۶ قاشق سوپ خوری

دارچین : نصف قاشق چای خوری

نمک : به مقدار کافی

زعفران ساییده شده : به مقدار کافی

شکر : نصف لیوان

هویج : یک کیلو گرم

برنج : یک کیلو یا ۶ پیمانه

گوشت چرخ کرده : نیم کیلو

طرز تهیه :

در مرحله اول

برنج خود را خیس کرده و کنار بگذارید .

حالا هویج ها را پوست بگیرید و به صورت خلال های باریک خرد کنید .

تابه ای را آورده و روغن داخل آن بریزید و روی گاز قرار دهید .

سپس یک عدد پیاز را خرد می کنید و در روغن نتفت می دهید .

سپس هویج های خلال شده را به آن اضافه می کنید و بعد از آن شکر را در آب حل کرده و به هویج اضافه می کنید .

نوبت به زعفران می بباشد آن را اضافه کنید .

بعد از آنکه یکی دو جوش خورد آن را کنار بگذارید .

در مرحله دوم

یک پیاز بیاورید و در گشوت چرخ کرده رنده کنید .

سپس نمک و دارچین را اضافه می کنید و گوشتتان را خوب ورز می دهید .

سپس به صورت کوفته آن را درست کنید .حالا درون یک مایتابه در روغن تفت دهید .

سپس آن را به مایه هویج که از قبل تهیه کرده بودید اضافه کنید .

در مرحله سوم :

در قابلمه ای آب بریزید و برنج خیس خورده را به آن اضافه کنید .

بعد از آنکه جوشید آن را آبکش می کنید و سپس یک لایه برنج و یک لایه مایع هویج اضافه کنید .

و این کار را تا اتمام مواد و برنجتان انجام دهید .

در آخر روی برنج کیم آب ریزید و در قابلمه را بگذارید تا دم بکشد .

بعد از نیم تا ۴۵ دقیقه غذای شما آماد سرو است . نوش جان

طرز تهیه هویج پلو

طرز تهیه هویج پلو

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.