کتاب هایی درباره واقعه غدیر، مخصوص کودک و نوجوان

کتاب هایی درباره واقعه غدیر، مخصوص کودک و نوجوان

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” کتاب هایی درباره واقعه غدیر، مخصوص کودک و نوجوان ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

کتاب «زیباترین عید»

روایت کودکان از واقعه غدیر است که در تمام مراحل حج و آماده‌سازی واقعه غدیر حاضر بوده‌اند و اتفاقات بازه زمانی معرفی حضرت امیرالمومنین(ع) به عنوان جانشین رسول خدا را بازگو کرده‌آند. مسلمانان و به خصوص شیعه همواره روز غدیر را یکی از عیدهای بزرگ می‌دانند و این روز در میان ایشان به عید غدیر معروف و مشهور است.

کتاب «زیباترین جشن»

روایت حضور بچه‌ها در جشن‌های عید غدیر و فعالیت‌های آن‌هاست که هر ساله یاد غدیر را زنده نگه می‌دارند و با توجه به سن شان از معارف بیشتری نسبت به قبل برخوردار می‌شوند.

انتشارات کتاب جمکران دو کتاب «زیباترین جشن» و «زیباترین عید» را درباره این رویداد تاریخی در قالب یک مجلد جلد منتشر کرده است. به این ترتیب، مخاطب هم روایت کودکان حاضر در واقعه غدیر را می‌خواند و هم با فعالیت بچه‌های امروزی برای برپایی جشن‌های غدیر آشنا می‌شود.

تصویرسازی این کتاب ها توسط مژگان طائی نیا و وجیهه گلمزاری انجام شده است.

کتاب“غدیر عید دعا و محبت”

مختصرى از واقعه غدیر به ضمیمه اعمال و آداب روز غدیر داستان غدیر با ذکر اسناد و منابع واقعه غدیر، تاریخ و جغرافیا، اعمال و آداب روز غدیر مطالبی است که به صورت فشرده در این کتاب آمده است. در این نوشتار می¬توان عظمت غدیر را در اهمیت به اعمال و آداب آن فهمید و به نوعی میتوان با بزرگداشت و انجام برخی از این موارد به فرموده پیامبر (ص) در رساندن پیام غدیر یاری رسانید.

کتاب”غدیر چشمه‌ای در کویر”

 نویسنده: مریم نوابی نژاد

در این کتاب می خوانیم:

داستان یک مکالمه اینترنتی مابین محمد نوجوان ۱۵ ساله و غدیر. ماجرا از خواب محمد آغاز می شود و به پاسخگویی به سؤالاتی از غدیر می انجامد:

۱٫غدیر کجاست؟

۲٫ علت سرباز زدن مسلمانان از بیعت غدیر

۳٫ علت تعیین جانشین برای کامل ترین دین و اهمیت این جانشین

۴٫ شرحی کوتاه بر حادثه غدیر و خطبه آن

۵٫ سندیت غدیر

کتاب هایی درباره واقعه غدیر، مخصوص کودک و نوجوان
کتاب هایی درباره واقعه غدیر، مخصوص کودک و نوجوان

داستان عید غدیر خم برای نوجوانان

در سال دهم هجرى، رسول خدا عازم سفر حج‏ شدند، و جمعیت کثیرى همراه ایشان بودند تعداد جمعیت را ۹۰ هزار و تا بیش از ۱۲۰ هزار نفر در تاریخ ثبت کرده اند، علاوه بر این جمعیت افراد بسیارى نیز از بلاد دیگر به سوى سرزمین مکه شتافتند.
پس از انجام مناسک حج در راه بازگشت از مکه و وادى غدیر خم (محل جدا شدن راههاى مدینه – مصر و عراق)
جبرئیل وحى آورد که «یا ایها الرسول بلغ ما انزل الیک من ربک و ان لم تفعل فما بلغت رسالته‏»

(اى رسول خدا، آن چیزى که از سوى خدا (درباره على) به تو نازل شده به مردم ابلاغ کن، و اگر چنین نکنى رسالت‏ خداى را ابلاغ نکرده‏ اى‏».
حضرت در آن وادى فرود آمدند و تمامى مردم را در آن گرماى سوزان برگرد خویش جمع نمودند و پس از اقامه نماز ظهر به ایراد خطبه ‏اى طولانى پرداختند، و در ضمن آن چنین فرمودند:

«خداى مولاى من است و من مولاى تمامى مؤمنین … هر کس که من بر او ولایت دارم، على نیز مولاى اوست‏»
بعد پیامبر دعا مى ‏فرمایند «خدایا دوستان على را دوست‏ بدار، و دشمنانش را دشمن باش …»
پیامبر بعد دستور دادند: تمامى کسانى که در این جا حضور دارند باید، این خبر را به غائبین ابلاغ کنند، و پس از آنکه حضرت خطبه خویش را تمام کردند جبرئیل از جانب خدا وحى آورد «الیوم اکملت لکم دینکم‏»  امروز دین شما را کامل نمودیم …

مرحوم علامه از طریق اهل سنت (حدود ۶۰ سند) نقل مى ‏کند که از جمله بیعت کنندگان با على علیه السلام در روز غدیر عمر و ابوبکر بودند که آمدند پیش على ابن ابى طالب و این ولایت و امامت را برایشان تبریک گفتند و با ایشان بیعت نمودند»

بعد پیامبر فرمودند «الولایه لعلى من بعدى‏»(ولایت و امامت ‏بعد از من با على است) و سپس مردم آمدند و با على- علیه السلام- به عنوان جانشین پیامبر بیعت نمودند.
این بود اجمال واقعه غدیر خم که از مهمترین وقایع تاریخ و یکى از اعیاد اسلامى مى ‏باشد.

منبع :تبیان ،مهرنیوز ،کوکا

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.